BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Financiën en Economie in Azië 2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een MSc in financiën en economie zal de student te voorzien van de mogelijkheid om zijn / haar economische inzicht samen te verhogen met een dieper begrip op het gebied van financiën. Het is een uitstekende keuze als een postdoctorale opleiding als u van plan op het begin van een carrière in een financiële instelling of sector.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Bachelor Programma in Financiën en Economie in Azië

3 Resultaten in Financiën en Economie, Azië Filter

Bachelor's Degree in Economics

Ahlia University Bahrain
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma Economie en financiën stelt studenten in staat praktische ervaring op te doen die hen zou kwalificeren om de bedrijfsleiders in de huidige markt te worden. Het p ...

Lees meer

BSc economie en financiën

西交利物浦大学
BSc
01 sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
15 jul 2020
Engels
Campus

Het BSc Economics and Finance-programma biedt u een echt concurrentievoordeel als u kennis opdoet van zowel economische als financiële theorie en inzicht krijgt in de relatie ...

Lees meer

BA (Hons) Financiën en economie

British University Vietnam
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​geïntegreerd en volledig inzicht in Financial te ontvangen

Lees meer