BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Financiën en Economie in Tsjechië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een MSc in financiën en economie zal de student te voorzien van de mogelijkheid om zijn / haar economische inzicht samen te verhogen met een dieper begrip op het gebied van financiën. Het is een uitstekende keuze als een postdoctorale opleiding als u van plan op het begin van een carrière in een financiële instelling of sector.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

Bachelor in Financiën en Economie in Tsjechië

1 Resultaten in Financiën en Economie, Tsjechië Filter

Bachelor in de economie en financiën (BEF)

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Aangezien het programma studenten op een onderwerp in wiskundige economie, mathematische statistiek en financiële blootstelt, worden de aanvragers verplicht om een ​​uitsteken ...

Lees meer