BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Financiën in Azerbeidzjan

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het gebied van financiën is gericht op het beheer van geld op alle niveaus. Finance studenten studeren vaak een brede waaier van onderwerpen uit investment banking tot persoonlijke financiële planning. Zij kunnen zich richten op een deelgebied, zoals de boekhouding of de financiering van bedrijven meteen, of wacht te specialiseren met een graduaat.

Voor een paar jaar Azerbeidzjan heeft hun hoger onderwijs verbeterd door het verbeteren van het opleidingsniveau in verschillende universiteiten aan de internationale normen. Er is ook verbeterd studenten relatie waar een deel van de cursussen worden aangeboden in internationale talen zoals Engels, Chinees en Spaans.

Bachelor's Porgramma in Financiën in Azerbeidzjan

2 Resultaten in Financiën, Azerbeidzjan Filter

Bachelor in financiën

Azerbaijan State University of Economics
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Kwalificaties Minimale vereisten

Lees meer

Bachelor in Financiën

Nakhchivan University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het programma is afgestemd op de behoeften van professionals in de financiële sector en op degenen die betrokken zijn bij de financiële functie in de reële sector. De competen ...

Lees meer