BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Financiën in Bulgarije

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Finance is de studie van het beheer van geld, en omvat alles van persoonlijke besparingen management tot boekhouding tot investment banking. Een financiële student kan kiezen zich te specialiseren in een deelgebied, zoals pensionering planning of zakelijke investeringen, of kunnen hun opleiding algemene houden met een overzicht van alle gebied van financiën.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Bachelor Programma in Financiën in Bulgarije

1 Resultaten in Financiën, Bulgarije Filter

Bachelor in de financiële wereld

VUZF University
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Het programma Education in Finance aan de VUZF University onderscheidt zich door de studie van klassieke disciplines, terwijl tegelijkertijd moderne lesmethoden en interdiscip ...

Lees meer