128 Bachelorgraad Opleidingen in Financiën in Verenigde Staten for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Financiën in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid jezelf voor op een succesvolle financiële carrière met een Bachelor of Business Administration in Finance van de University of West Alabama Online . Door middel van een 100% online studie kunt u zich voorbereiden om een gecertificeerde financiële planner te worden of andere veelgevraagde functies uit te oefenen. Je leert bedrijven met hun geld naar slimme beslissingen te leiden. Met zes startdata per jaar is het altijd een goed moment om contact op te nemen over het volgen van uw bedrijfsdiploma bij UWA.

    • Bethlehem, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Financiën is een discipline gericht op het creëren en beheren van geld. Om precies te zijn, het bestudeert hoe een individu, bedrijf of overheid geld verwerft en geld uitgeeft. Finance werkt op veel gebieden, waaronder de prijsstelling van activa, financiële markten, financiële instellingen, risicobeheer en bedrijfsfinanciering. De financiële major zal de vaardigheden van studenten ontwikkelen bij het bepalen van activawaarden, het opstellen van bedrijfsbudgetten, het kiezen van optimale financiële structuren, het beheren van risico's en het nemen van financiële beslissingen zoals dividendbeleid, fusies en overnames en werkkapitaalbeheer.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een bedrijfsdiploma van Dallas Baptist University is gebaseerd op het simpele idee dat we bestaan om onze studenten een uitzonderlijke, op Christus gerichte bedrijfsopleiding te bieden. Deze educatieve ervaring is gericht op het integreren van geloof en de waarden die door Christus zijn onderwezen in het bedrijfscurriculum en in onze studenten.

    • Smithfield, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons programma, gerangschikt op nr. 3 door College Factual en een Bloomberg Experiential Learning-partner, bereidt proactieve, waardengedreven financiële professionals voor. Je traint met behulp van de nieuwste tools van de branche.

    • Lincoln, Verenigde Staten

    Full time

    120 uur

    Op de campus

    Engels

    Studeer financiën aan de Universiteit van Nebraska-Lincoln om geld, investeringen en hoe de markt de economie beïnvloedt te begrijpen. Verkrijg vaardigheden op het gebied van risicobeoordeling, probleemoplossing, geldbeheer en data-analyse terwijl u leert hoe u de financiële gezondheid van bedrijven, organisaties en individuen kunt verbeteren.

    • Lawrence Township, Verenigde Staten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Neem deel aan baanbrekend onderzoek naar financiële markten, investeringen en mondiale activiteiten in dit door de AACSB geaccrediteerde programma. Krijg een breed inzicht in hoe het financiële systeem werkt op een van de slechts twee NJ-scholen met dubbele AACSB-accreditatie, en leer van getalenteerde docenten met topreferenties. Neem deel aan baanbrekend onderzoek naar financiële markten, investeringen en mondiale zaken.

    • Richmond, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    120 uur

    Afstand leren

    Engels

    EKU's 100% online bachelor bedrijfskunde in risicobeheer en verzekeringen bereidt studenten voor om bedrijfsleiders te worden en beproefde bedrijfsprincipes toe te passen om de risico's waarmee bedrijven worden geconfronteerd te verkennen en te beheren. Deze veelzijdige opleiding is gericht op de echte wereld en biedt de mogelijkheid om een financieel lonende carrière te hebben en tegelijkertijd het leven van anderen te beïnvloeden. Afgestudeerden zijn bereid sleutelposities in te nemen met uitstekende salarissen, ondernemers te worden of een MBA na te streven.

    • Buffalo, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Financiering studeren en talloze carrièremogelijkheden openen op gebieden zoals persoonlijke financiën, gezinnen en individuen helpen bij het investeren en beheren van geld; en bedrijfsfinanciering. Je hebt ook de kennis om bedrijven te begeleiden bij het investeren en financieren van bedrijfsactiviteiten, het werken in de openbare financiën of met de overheid en openbare entiteiten zoals bibliotheken, schooldistricten en volksgezondheidsorganisaties. De Canisius BS in financiën bereidt je voor op werk in persoonlijke, zakelijke of openbare financiën. Het curriculum benadrukt vier belangrijke gebieden, waaronder bedrijfsfinanciering, investerings- en portefeuillebeheer, financiële markten en instellingen en risicoanalyse.

    • Tampa, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De financiële opleiding biedt instructie op alle gebieden van het bedrijfsleven door middel van cursussen in boekhouding, managementstatistieken, computerinformatiesystemen, economie, marketing en management. Dit wordt gecombineerd met hedendaagse studies in managementfinanciën, investeringen, financiële instellingen en internationale financiën.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met het Bachelor of Business Administration-programma kun je online een diploma behalen aan het nationaal gerangschikte Lindner College of Business, volgens je eigen schema, waar je ook bent. De BBA in Finance bereidt je voor op een lonende carrière in alle aspecten van financiën. Het BBA in Finance-programma is ontworpen om studenten een kern van fundamentele vaardigheden en analysemethoden te bieden die cruciaal zijn voor alle carrières in de financiële wereld.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Zoek de waarde in elke dollar. Leer de ins en outs van investeringen en financieel beheer, inclusief financieel risico en rendement.

    • Melbourne, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Finance-opleiding van Florida Tech bereidt studenten voor op werk over de hele wereld bij bedrijven die betrokken zijn bij internationale handel of financiën. Afgestudeerden werken doorgaans in loopbanen zoals commercieel bankieren, financiële planning, investeringsbankieren, geldbeheer, verzekeringen en onroerend goed.

    • Waukesha, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Financiële professionals hebben een wereldwijde impact op de bedrijven en klanten die ze bedienen. Heb je je ooit afgevraagd hoe bedrijven kunnen groeien door nieuwe gebouwen toe te voegen, banen te creëren of nieuwe goederen en diensten te produceren? Financiële behoeften strekken zich ook uit tot ver buiten de bedrijfswereld, op gebieden als de overheid en persoonlijke diensten zoals financiële planning. Als u geld investeert of in grote bedragen uitgeeft om huizen te kopen of naar de universiteit te gaan, is de kans groot dat een financiële professional er is om u op weg te helpen.