BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Financieel Management in Polen

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Financieel management studies zijn voor degenen die een opleiding op de financiƫle planning en hoe je goede beslissingen te nemen over investeringen en andere financiƫle zaken te maken willen. Studenten kunnen leren hoe ze bepaalde methoden toe te passen om echte zakelijke situaties.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Bachelor's Opleiding in Financieel Management in Polen

2 Resultaten in Financieel Management, Polen Filter

Bachelor in Financieel Management

Kozminski University
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De specialisatie Financial Management, over onze Bachelor in Finance en Accounting studies, is een driejarig programma in het Engels dat studenten voorbereidt op werk in corpo ...

Lees meer

BA in Management en Finance

University of Lodz
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA in Management en Finance opleiding is gericht tot individuen klaar om te werken in organisaties die gekenmerkt wordt door veeleisende normen en standaarden en werkt in m ...

Lees meer