BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Financieel Management in de Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Financieel management studies het beheer van geld en financiële planning. Onderwerpen kunnen onder meer investeringen, activa en passiva, kapitaal budgettering en diversificatie. Studenten kunnen leren over de toepassing van de verschillende financiële management methoden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Bachelor's Opleiding in Financieel Management in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Financieel Management, Verenigde Staten Filter

BSBA met de nadruk op financiële dienstverlening

Lander University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Financial Services-programma is gebouwd met inzichten uit gerespecteerde professionals uit de industrie, het onderwerp professoren, en representatieve industrie groepen.

Lees meer