$close

Filters

Resultaten weergeven

23 Undergraduate Studies (Bachelor) in Food and Beverage Management 2022

Bacheloropleidingen zijn bedoeld voor individuen om een ​​basiskennis te verwerven van een bepaald studiegebied. Vaak is een bachelordiploma genoeg om een ​​goede baan te krijgen, maar soms gaan afgestudeerden door met het volgen van een postgraduaat, zoals een master of een Ph.D. Veel mensen willen weten, wat is een Bachelor in Food and Beverage Management? Dit programma is ontworpen om… Meer informatie

Bacheloropleidingen zijn bedoeld voor individuen om een ​​basiskennis te verwerven van een bepaald studiegebied. Vaak is een bachelordiploma genoeg om een ​​goede baan te krijgen, maar soms gaan afgestudeerden door met het volgen van een postgraduaat, zoals een master of een Ph.D.

Veel mensen willen weten, wat is een Bachelor in Food and Beverage Management? Dit programma is ontworpen om deelnemers te helpen bij het opbouwen van hun essentiële kennis van voedselkwaliteit, voedselproductie en de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvol voedingsondernemer te worden. Studenten kunnen deelnemen aan cursussen zoals voedselproductie, voedselkwaliteitsbeheer, voedselhandel, horecabedrijfsrecht, filosofie van eten en wijn en kwaliteitsdienstbeheer. Tijdens dit programma kunnen studenten een aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen in praktische workshops, uitgebreide proeverijen van laboratoriumsessies en workshops die zich richten op de kunst van lekker eten.

Personen die afstuderen met een diploma in het beheer van voedingsmiddelen en dranken, beschikken vaak over veel gewenste vaardigheden. Deelnemers aan het programma hebben over het algemeen een sterkere zintuiglijke vaardigheden dan anderen en zijn ook goed op weg om een ​​succesvolle voedingsondernemer te worden. Velen zijn ook creatieve en innovatieve denkers. Elk van deze eigenschappen kan op een aantal gebieden nuttig zijn.

De kosten van een bachelor zijn eigenlijk allemaal afhankelijk van het programma dat een student kiest om deel te nemen en de duur van het programma. Studenten moeten ook de kosten van levensonderhoud berekenen in de totale kosten van hun opleiding.

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een aantal spannende carrièremogelijkheden. Naast het werken in een keuken als kok, kunnen afgestudeerden beschikken over de vaardigheden om productontwikkeling, voedsel- en ontwerpinnovatie, food branding of beheer van kleine bedrijven in te voeren. Ze kunnen een marketingdirecteur of een levensmiddelfotograaf worden. Deelnemers vinden succes in de horeca of zelfs in entertainment als gastheer van een voedselkanaal.

Meer instellingen beginnen dit type programma aan te bieden. Sommige cursussen kunnen online worden voltooid. Ga voor meer informatie over de beschikbare opties naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Swiss Education Group (SEG)
Le Bouveret, Zwitserland +1 Meer

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ont ... +

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ontdek trends in de branche, verwerf zakelijk inzicht, ontwikkel uw leiderschaps- en managementvaardigheden en ontwikkel in uw laatste jaar een voedingsconcept dat klaar is voor gebruik in de professionele arena. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
04 apr 2022
Campus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrijk

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in sta ... +

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in staat zich te ontwikkelen tot operationeel efficiënte individuen, die in staat zijn om de fundamenten, technieken en gedragingen die inherent zijn aan de luxe-, voedsel- en drankenindustrie en de horeca in praktijk te brengen. Objectief 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Verwerf de operationele basisprincipes, soft skills en bouw snel de capaciteit op om de standaardtechnieken en -gedragingen te implementeren die veel voorkomen bij luxebedrijven. 2e jaar van de Ferrieres Voorbereidingscursus Bouw aan de autonomie van studenten en hun aanpassingsvermogen aan elke multiculturele context. De duur van de bachelor Ferrieres is 3 jaar. Het is ontworpen voor studenten die ervoor kiezen om zich meteen klaar te maken voor de werkplek. Semesters 5 en 6 verbreden de praktische vaardigheden van studenten en stellen hen in staat om beter te presteren in operationele functies en meer taken binnen een team uit te voeren. 3e jaar Bachelor Ferrieres De keuze van de major en toegang tot de bedrijfswereld. Educatieve methode Ferrieres houdt zich bezig met elke student door middel van een positieve leerbenadering en een filosofie die evenveel nadruk legt op nauwkeurigheid als op mindfulness. Ferrieres is niet zomaar een school: het is een unieke onderwijsgemeenschap met docenten, ondernemers, wetenschappers, professionals en coaches. Ferrieres richt zich op emoties, betrokkenheid, relaties, doelgerichtheid, prestaties en vitaliteit en biedt een uniek ecosysteem waarmee studenten hun soft skills tijdens hun studie kunnen ontwikkelen. Ferrieres begeleidt, leidt op, initieert, drijft vooruit en instrueert elke student, zodat elk van hen zijn succes in de goede richting kan stimuleren, door op zijn eigen pad voort te bouwen, op de aangeboden lezingen en workshops en op de evolutie van de cursussen. Geaccrediteerd niveau 6 in de Franse nationale gids voor professionele certificering - RNCP Programma 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Eten & Drinken module Gastvrijheidscursus gegeven in het Engels Het bedrijf en zijn omgeving Wetenschap van de Mensheid – Zelfbewustzijn Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering 2e jaar van de voorbereidingscyclus van Ferrieres Eten & Drinken Cultuur Gastvrijheid Cultuur Luxe Cultuur Bedrijfsculturen in het digitale tijdperk Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering Stage jaar 3 Humane Wetenschappen - Het "wij" Cultuur & Communicatie – Talen PAP – Het Programma voor Versnelde Professionalisering Vakgebieden Culinaire kunsten / Cuisin Culinaire kunsten / Gebak sommelier Kamers divisie /Huishoudster Eten & Drinken /Maître d'Hôtel Frontoffice / Receptioniste cursus details De cultuur van uitmuntendheid verwerven Basisvaardigheden Culturele vaardigheden Interpersoonlijke vaardigheden Professionele expertise in uitmuntendheid Projecten – Ontmoetingen – masterclasses Vaardigheid in disciplines waarin excellentie centraal staat toelatingen Als je je wilt aanmelden voor de Bachelor, nodigen we je graag uit om online je profiel aan te maken en de volgende documenten te uploaden: Jouw CV Motivatiebrief Kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort 11e jaar transcript of records Taalcertificering (optioneel) -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
sep 2022
03 jul 2022
Campus
 
The State University of New York International Pathway Programs
New York, Verenigde Staten

Overweegt u een graad in zuivel? De zuivelindustrie is een van de grootste werkgevers in de staat New York, met een grote behoefte aan gekwalificeerde managers en management v ... +

Overweegt u een graad in zuivel? De zuivelindustrie is een van de grootste werkgevers in de staat New York, met een grote behoefte aan gekwalificeerde managers en management van melkveebedrijven en aanverwante bedrijven. Ons melkveebedrijf bereidt u voor op het managen van een melkveebedrijf van veehouder tot eigenaar - en elke functie daartussenin. SUNY Morrisville zet zich in om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de zuivelindustrie. Onze ultramoderne ligboxenstal biedt plaats aan 200 melkkoeien, een elektronisch verbeterde melkstal en een door studenten beheerd computersysteem. Ook met twee vaarzenstallen, een kalverstal en een showstal, wordt de faciliteit volledig onderhouden door een plug-flow anaërobe vergister die dierlijk afval verwerkt en elektrische stroom produceert. De 500 hectare akkerland van het college zorgt voor een aanvoer van voer voor de kudde. Je studie omvat ook 'de Cornell Dairy Management Experience', een residentie van één semester via het Cornell University's College of Agriculture and Life Sciences, waar je je inschrijft voor cursussen op het hoogste niveau in dierwetenschappen en bedrijfsbeheer op de boerderij. Een ander semester zal je deelnemen aan het Advanced Dairy Management Program van het WH Miner Agricultural Research Institute in Chazy, New York. Na je afstuderen zul je trots zijn op een ijverige vaardigheden die je carrière zullen stimuleren. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
jan 2022
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Sunway University
Shah Alam, Maleisië

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
jan 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de st ... +

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa". -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Italiaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Parijs, Frankrijk

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen ... +

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie of om uw eigen vestiging te openen . -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
Campus
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Verenigde Staten

De voedingswetenschap gebruikt wetenschappelijke en technische principes om voedsel, het behoud en de verwerking ervan te bestuderen.

De voedingswetenschap gebruikt wetenschappelijke en technische principes om voedsel, het behoud en de verwerking ervan te bestuderen. -
Bachelor
Campus
 
The North Coast College
Lakewood, Verenigde Staten

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma d ... +

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma dat is opgezet door ons zustercollege, New England Culinary Institute. Het curriculum convergeert klassikaal werk met intensief hands-on leren in de foodservice outlets van NECI @ TheNCC. Extra praktijkgericht laboratoriumwerk zal worden aangeboden via intensieve interne practica, laboratoriumcursussen en een laatste externe stage bij een instelling die de vaardigheden van de student op passende wijze zal uitdagen. De BS in Food and Beverage Business Management is ontworpen om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een carrière op professioneel niveau in de hedendaagse voedings- en drankenindustrie. Na voltooiing van het programma wordt van afgestudeerden verwacht dat ze de fundamentele zakelijke, management- en ondernemersvaardigheden begrijpen. Dit programma is bedoeld voor mensen die hun carrière willen bevorderen door creatief problemen te leren oplossen. Na afronding van het programma zijn afgestudeerden in staat om effectief te presteren in managementfuncties op instapniveau en middenniveau in de horeca, zoals assistent-keukenmanager, banket- of evenementenmanager, een manager in een klein restaurant of assistent-manager voor eten en drinken. -
BSc
Engels
Campus
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

Studenten gebruiken bij hun kookstudie veel schone en hoogwaardige ingrediënten uit de nabije omgeving, zoals rendieren, vis, bessen en paddenstoelen, om te koken. Studenten z ... +

Studenten gebruiken bij hun kookstudie veel schone en hoogwaardige ingrediënten uit de nabije omgeving, zoals rendieren, vis, bessen en paddenstoelen, om te koken. Studenten zijn ook actief betrokken bij het inkopen van lokale grondstoffen. -
Bachelor
Engels, Russisch, Fins, Hongaars
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Maleisië

Het Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programma is bedoeld om degenen te ontwikkelen die ervoor hebben gekozen om hun culinaire kunstencarrière na te streven en voo ... +

Het Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programma is bedoeld om degenen te ontwikkelen die ervoor hebben gekozen om hun culinaire kunstencarrière na te streven en voort te zetten. -
Bachelor
Engels
Campus
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

De wereldbevolking neemt toe naarmate de vraag naar voedsel toeneemt. Het veeteeltbedrijf is een midwaterbedrijf in de toeleveringsketen dat een belangrijke rol speelt. Dient ... +

De wereldbevolking neemt toe naarmate de vraag naar voedsel toeneemt. Het veeteeltbedrijf is een midwaterbedrijf in de toeleveringsketen dat een belangrijke rol speelt. Dient om kwaliteitsvlees te produceren en toe te voeren aan de voedselverwerkende industrie. Vanuit de visie om de "Keuken van de wereld" vandaag de dag te zijn, veeteelt en voedselverwerkingsstijlen Met behulp van moderne technologie, veilig en milieuvriendelijk. -
Bachelor
Engels, Chinese, Thais
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

De afdeling is opgericht in februari 1985. De school is opgericht. De eerste inschrijving van 50 studenten in de voorjaarsklas van het tweede junior college was gebaseerd op o ... +

De afdeling is opgericht in februari 1985. De school is opgericht. De eerste inschrijving van 50 studenten in de voorjaarsklas van het tweede junior college was gebaseerd op onafhankelijke inschrijving. In februari van de Republiek China waren 50 studenten ingeschreven in de nachtafdeling van het tweede junior college. In augustus 1989 werd, in samenwerking met de herstructurering van de school, de afdeling Voedsel- en Drankenbeheer opgewaardeerd om de Afdeling Voedsel- en Drankenbeheer op te richten en 100 studenten van de eerste dagafdeling aangeworven. In augustus 1991 begon het 50 studenten te werven voor de eerste dagafdeling. Fangfang Food and Beverage Management Professionals. -
Bachelor
Engels, Chinese
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bieden ... +

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bieden hun Bachelor diploma aan de student, die dit programma, studenten studeren zowel in Canada als in Nederland tijdens de 4 jaar van de studie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Kendall College
Chicago, Verenigde Staten +2 Meer

Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties.

Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties. -
BA
Voltijds
3 jaren
Campus
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkije

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en v ... +

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis. -
Bachelor
Turks
Campus