$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (Bachelor) in Food and Beverage Management in Europa 2022

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de mees… Meer informatie

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Bachelor's Opleiding in Food and Beverage Management in Europa

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Swiss Education Group (SEG)
Le Bouveret, Zwitserland +1 Meer

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ont ... +

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ontdek trends in de branche, verwerf zakelijk inzicht, ontwikkel uw leiderschaps- en managementvaardigheden en ontwikkel in uw laatste jaar een voedingsconcept dat klaar is voor gebruik in de professionele arena. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
04 apr 2022
Campus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrijk

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in sta ... +

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in staat zich te ontwikkelen tot operationeel efficiënte individuen, die in staat zijn om de fundamenten, technieken en gedragingen die inherent zijn aan de luxe-, voedsel- en drankenindustrie en de horeca in praktijk te brengen. Objectief 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Verwerf de operationele basisprincipes, soft skills en bouw snel de capaciteit op om de standaardtechnieken en -gedragingen te implementeren die veel voorkomen bij luxebedrijven. 2e jaar van de Ferrieres Voorbereidingscursus Bouw aan de autonomie van studenten en hun aanpassingsvermogen aan elke multiculturele context. De duur van de bachelor Ferrieres is 3 jaar. Het is ontworpen voor studenten die ervoor kiezen om zich meteen klaar te maken voor de werkplek. Semesters 5 en 6 verbreden de praktische vaardigheden van studenten en stellen hen in staat om beter te presteren in operationele functies en meer taken binnen een team uit te voeren. 3e jaar Bachelor Ferrieres De keuze van de major en toegang tot de bedrijfswereld. Educatieve methode Ferrieres houdt zich bezig met elke student door middel van een positieve leerbenadering en een filosofie die evenveel nadruk legt op nauwkeurigheid als op mindfulness. Ferrieres is niet zomaar een school: het is een unieke onderwijsgemeenschap met docenten, ondernemers, wetenschappers, professionals en coaches. Ferrieres richt zich op emoties, betrokkenheid, relaties, doelgerichtheid, prestaties en vitaliteit en biedt een uniek ecosysteem waarmee studenten hun soft skills tijdens hun studie kunnen ontwikkelen. Ferrieres begeleidt, leidt op, initieert, drijft vooruit en instrueert elke student, zodat elk van hen zijn succes in de goede richting kan stimuleren, door op zijn eigen pad voort te bouwen, op de aangeboden lezingen en workshops en op de evolutie van de cursussen. Geaccrediteerd niveau 6 in de Franse nationale gids voor professionele certificering - RNCP Programma 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Eten & Drinken module Gastvrijheidscursus gegeven in het Engels Het bedrijf en zijn omgeving Wetenschap van de Mensheid – Zelfbewustzijn Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering 2e jaar van de voorbereidingscyclus van Ferrieres Eten & Drinken Cultuur Gastvrijheid Cultuur Luxe Cultuur Bedrijfsculturen in het digitale tijdperk Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering Stage jaar 3 Humane Wetenschappen - Het "wij" Cultuur & Communicatie – Talen PAP – Het Programma voor Versnelde Professionalisering Vakgebieden Culinaire kunsten / Cuisin Culinaire kunsten / Gebak sommelier Kamers divisie /Huishoudster Eten & Drinken /Maître d'Hôtel Frontoffice / Receptioniste cursus details De cultuur van uitmuntendheid verwerven Basisvaardigheden Culturele vaardigheden Interpersoonlijke vaardigheden Professionele expertise in uitmuntendheid Projecten – Ontmoetingen – masterclasses Vaardigheid in disciplines waarin excellentie centraal staat toelatingen Als je je wilt aanmelden voor de Bachelor, nodigen we je graag uit om online je profiel aan te maken en de volgende documenten te uploaden: Jouw CV Motivatiebrief Kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort 11e jaar transcript of records Taalcertificering (optioneel) -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
sep 2022
03 jul 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de st ... +

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa". -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Italiaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Ecole Ducasse - Paris Campus
Parijs, Frankrijk

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen ... +

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie of om uw eigen vestiging te openen . -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
Campus
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

Studenten gebruiken bij hun kookstudie veel schone en hoogwaardige ingrediënten uit de nabije omgeving, zoals rendieren, vis, bessen en paddenstoelen, om te koken. Studenten z ... +

Studenten gebruiken bij hun kookstudie veel schone en hoogwaardige ingrediënten uit de nabije omgeving, zoals rendieren, vis, bessen en paddenstoelen, om te koken. Studenten zijn ook actief betrokken bij het inkopen van lokale grondstoffen. -
Bachelor
Engels, Russisch, Fins, Hongaars
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bieden ... +

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bieden hun Bachelor diploma aan de student, die dit programma, studenten studeren zowel in Canada als in Nederland tijdens de 4 jaar van de studie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkije

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en v ... +

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis. -
Bachelor
Turks
Campus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkije

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschill ... +

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschillende internationale universiteiten en instituten behoort, is ook een aandachtspunt in Turkije. Het feit dat de culturele structuur verandert en het toerisme de snelst ontwikkelende sector in Turkije is, heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze uitkomst. -
Bachelor
Voltijds
8 maanden
Engels
Campus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrijk

Na de voorbereidende cursus volgen studenten die doorstromen naar de IBBA hun cursussen in het Engels. In de loop van twee jaar verwerven ze vaardigheden op het gebied van aut ... +

Na de voorbereidende cursus volgen studenten die doorstromen naar de IBBA hun cursussen in het Engels. In de loop van twee jaar verwerven ze vaardigheden op het gebied van autonomie en aanpassingsvermogen, die effectief blijken te zijn in multiculturele contexten en hun competenties uitbreiden in de door hen gekozen studiegebieden. Semester 5: Ferrieres-campus in Barcelona Semester 6: Studeren in het buitenland of praktijkervaring in het buitenland Semester 7 bij Ferrieres: Specialiteit naar keuze Semester 8 bij Ferrieres: Projectafhandeling, volgens het goedgekeurde vakgebied. Werken & Studeren is mogelijk in jaar 4. Objectief 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Verwerf de operationele fundamenten, zachte vaardigheden en bouw snel de capaciteit op om de standaardtechnieken en -gedragingen te implementeren die veel voorkomen bij luxebedrijven. 2e jaar van de Ferrieres Voorbereidingscursus Bouw aan de autonomie van studenten en hun aanpassingsvermogen aan elke multiculturele context. Mogelijkheden om in het buitenland te studeren in het 3e jaar van de IBBA Ferrieres Dit internationale programma is tweeledig: een semester in het buitenland dat vele vormen kan aannemen: academisch in een van de campussen van een van de partners in het buitenland, taalkundig: versterking van de vaardigheid in een vreemde taal, ervaringsgericht: een professionele stage inhouden. Programma Werk & Studie in 4e jaar Ferrieres legt de nadruk op het programma Werk & Studie en geeft de studenten de kans om hiervan te profiteren tijdens dit specialisatiejaar. Met toegang tot plaatsing bij een van onze zakelijke partners, parallel aan cursussen, kunnen de studenten het totale bedrag van de twee semesters betalen. Programma 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Gastronomische Module Hospitality Module geleverd in het Engels Ondernemingen en hun omgeving Wetenschap van de mensheid - Zelfbewustzijn Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering 2e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Gastronomische cultuur Gastvrijheid Cultuur Luxe Cultuur Bedrijfscultuur in het digitale tijdperk Cultuur & Communicatie – Talen Professionalisering Accelerator Programma Stage Jaar 3: Studieprogramma in het buitenland S5: “Overzeese ervaring in Barcelona (cursussen en PAP) S6: Buitenlandse ervaring: academisch, taalkundig, professioneel of humanitair jaar 4 Humane Wetenschappen - Het "wij" Cultuur & Communicatie – Talen PAP programma/Ferrieres Grading system/Stage Vakgebieden Gastvrijheid, “Luxe & Lifestyle” Evenementen, “Ontwerp & Operations” Talent en ontwikkeling in de horeca Digitale marketing, gastvrijheidsinnovatie Foodservice, “Culinaire Kunsten, Service & Sommelier” Inkomstenbeheer, « Operations & Distributie » Omnicanal-marketing voor luxe en detailhandel Wijnbeheer en marketing toelatingen Als je je wilt aanmelden voor de Bachelor, nodigen we je graag uit om online je profiel aan te maken en de volgende documenten te uploaden: Jouw CV Motivatiebrief Kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort 11e jaar transcript of records Taalcertificering (optioneel) -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels, Frans
sep 2022
03 jul 2022
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Deze 4 jaar Bachelordiploma zal zich richten op ondernemerschap en innovatie in de Europese Food Business. De eerste twee jaar zul je een stichting in business management, mar ... +

Deze 4 jaar Bachelordiploma zal zich richten op ondernemerschap en innovatie in de Europese Food Business. De eerste twee jaar zul je een stichting in business management, marketing en food product ontwikkeling te ontvangen. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Aeres Hogeschool biedt studenten een opleiding in de agri-food chain management gericht op een management carrière in een van de volgende profielen:

Aeres Hogeschool biedt studenten een opleiding in de agri-food chain management gericht op een management carrière in een van de volgende profielen: -
Bachelor
Voltijds
Engels
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Eten: er is geen ander product in de wereld die iedereen gebruikt en koopt dagelijks. Voedsel invloeden wie we zijn, veroorzaakt politieke conflicten, maar brengt ook mensen s ... +

Eten: er is geen ander product in de wereld die iedereen gebruikt en koopt dagelijks. Voedsel invloeden wie we zijn, veroorzaakt politieke conflicten, maar brengt ook mensen samen. Al decennia lang, heeft een overvloed aan voedsel voor veel mensen in deze wereld, maar is niet zo gewaardeerd. In een steeds veranderende wereld met een groeiende bevolking, zullen we meer voedsel elke tien jaar nodig. Aan de andere kant: eten is iets wat we samen genieten. -
Bachelor
Voltijds
Engels
Campus