Bachelor in Food and Beverage Studies

Top 28 Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies 2019

Food and Beverage Studies

Een bachelor's degree is een undergraduate academisch programma dat jaren van toewijding, intensieve cursussen en persoonlijke ontwikkeling vraagt ​​om geld te verdienen. Het verdienen van een Bachelor kan worden gedaan in ongeveer twee tot vier jaar full-time onderwijs, maar de voordelen van het verdienen van een bachelordiploma kan een leven lang meegaan.

Wat is een Bachelor in de Food and Beverage Studies? Dit educatieve programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor een carrière in de food en horeca diensten. Door middel van strenge lessen leren de studenten hoe ze de dagelijkse werkzaamheden van een foodservice vestiging, hoe de menu's te ontwerpen en in te stellen eerlijke prijzen, en hoe om te communiceren met medewerkers en coördineren beheren. Afhankelijk van de school, kan een stage in het oog worden verplicht voor studenten om hun diploma te verdienen.

Door afstuderen met een bachelor's degree in voedsel en drank studies, kunnen de leerlingen mogelijke werkgevers dat ze de toewijding en kennis die nodig is om uit te blinken op het werk te laten zien. Studenten kunnen ook in staat zijn om belangrijke zakelijke en persoonlijke relaties die leiden kan helpen om een ​​carrière in de toekomst te maken.

De kosten voor een Bachelor in de Food and Beverage Studies ontvangt hangt af van een aantal factoren. Studenten worden geadviseerd om potentiële scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat de academische programma lijn is met hun educatieve doelen.

Het verdienen van een Bachelor in de Food and Beverage Studies kan helpen afgestudeerden om werkgelegenheid in restaurants, bakkerijen, het ziekenhuis cafetaria's, scholen, executive restaurants, overheidsinstellingen, catering keukens, hotels, bars en andere food service-instellingen te vinden.In deze verschillende instellingen, mogelijke beroepen voor afgestudeerden omvat restaurant managers, catering supervisors, voorraadbeheer specialisten, food service productie specialisten, of de veiligheid van voedsel en sanitaire voorzieningen werknemers.

Met online en part-time lessen verkrijgbaar bij veel scholen, met een druk leven moet je niet weerhouden van een opleiding. Aan de slag op uw Bachelor in Food en Beverage Studies, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Bachelor in de gastronomie

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Castellón de la Plana

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden. [+]

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden.

DetailsOfficiële opleiding: Bachelor in de gastronomie.Toegespitst op: studenten die hun loopbaan in de horeca willen voortzetten met zakelijke managementvaardigheden.Studieduur: 4 jaar.Total Crédits: 240 ECTSTaal: Engels: 1e jaar. Spaans: 2e, 3e, 4e jaar *Gevestigd in Castellón de la Plana (Spanje)

* Het eerste jaar kan in het Spaans of in het Engels zijn

Presentatie

De bachelordiploma in Gastronomie aan de CEU Cardenal Herrera University is het resultaat van een diepgaand sociaal, cultureel en zakelijk onderzoek naar de huidige situatie van de culinaire praktijk en hoe deze zich heeft ontwikkeld in zowel gastronomisch als commercieel opzicht. De belangrijkste conclusies uit de studie waren als volgt:... [-]


Bachelor in culinaire kunsten & service management

Paul Smith's College
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Paul Smiths

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. [+]

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management

Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. Cursussen wordt toegepast in de echte wereld door middel van een semesterlong reeks van het hotel, culinaire en food service werkervaringen. Studenten ontwikkelen vaardigheden onder faculteit toezicht tijdens het af te werken campus met professionals, studenten met betaalde werkgelegenheid dat hun carrière doelen te ondersteunen. Wat leert u?

geavanceerde kooktechnieken opkomende trends in voeding, sanitaire voorzieningen en diensten voor voedselvoorziening esthetische waardering voor zintuiglijke waarnemingen van smaken, geuren, plaat presentaties en ambiance marketing, sales en customer service onderzoek en ontwikkeling strategische planning en financieel beheer planning en operaties leiderschap ... [-]

Bachelor in International Fresh Business Management

Fontys University of Applied Sciences
Campus Voltijd 48 maanden September 2019 Nederlanden Venlo

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze geproduceerd, verpakt, verhandeld, vervoerd en verkocht? Wie 'ontwikkelt' nieuwe voedingsconcepten? En, heel belangrijk, hoe wordt gegarandeerd dat alles in goede staat, gezond en 'waar voor je geld' is? [+]

Wat is vers ondernemen?

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze geproduceerd, verpakt, verhandeld, vervoerd en verkocht? Wie 'ontwikkelt' nieuwe voedingsconcepten? En, heel belangrijk, hoe wordt gegarandeerd dat alles in goede staat, gezond en 'waar voor je geld' is? Al deze en nog veel meer vragen moeten worden beantwoord door professionals in de wereld van vers zakendoen.

De internationale versmarkt omvat alle primaire productie van verse producten in alle denkbare domeinen: van vlees over zuivel, bloemen, planten, paddenstoelen en noten tot allerlei soorten fruit en groenten. Naast productie zijn ook de eerste stappen van de verwerking van de primaire producten onderdeel van onze wereld van vers zakendoen. Maar vergeet niet de hele omgeving van leveranciers, consultants en logistieke dienstverleners, die een integraal onderdeel vormen van dit dynamische vakgebied. Ja, het gaat over producten en diensten, maar het komt erop neer dat het altijd mensen betreft. Mensen die het zien als hun uitdaging om de echte behoeften van de consumenten overal ter wereld te vervullen: gezond en veilig eten en een mooie en persoonlijk ingerichte 'leefruimte'.... [-]


Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Moncada

[+]

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden.

Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. ... [-]

Bachelor in de (internationale restaurant management)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Australië Adelaide Sydney +1 more

Welkom in de wereld van gastvrijheid in het bedrijfsleven. Word creatief leider in de snelle wereld van het restaurant management. Met Le Cordon Bleu leer je om de beste van de mensen vaardigheden, kennis en conceptueel begrip voor de realiteit van het maken en uitvoeren van een succesvolle restaurant te brengen. [+]

Bachelor in de (internationale restaurant management)

Welkom in de wereld van gastvrijheid in het bedrijfsleven. Word creatief leider in de snelle wereld van het restaurant management. Met Le Cordon Bleu leer je om de beste van de mensen vaardigheden, kennis en conceptueel begrip voor de realiteit van het maken en uitvoeren van een succesvolle restaurant te brengen.

De Bachelor of Business (International Restaurant Management) zal je leren een kritische analyse van het management stijlen, en het strategisch denken die nodig is om te slagen in deze industrie. Pragmatisch business simulaties en twee professionele werk op basis van de mogelijkheden zal u helpen uw carrière vorm te geven. U zult professionele ervaring, kennis en vaardigheden in het echte werk omgevingen te krijgen.... [-]


Bachelor in de voedingswetenschappen

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Vietnam Ho Chi Minh-stad

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialisatie Food Engineering. [+]

FOOD ENGINEERING

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialisatie Food Engineering.

Studenten die ervoor kiezen zich te specialiseren in voedseltechnologie, leren de basisprincipes van engineering (zoals vloeistofmechanica, warmteoverdracht en massaoverdracht, enz.), Wiskunde en wetenschappen (biologie, scheikunde en natuurkunde) combineren met geavanceerde cursussen. in de chemie van levensmiddelen, microbiologie, voedselverwerkende bedrijven en engineeringontwerp.

Studenten food engineering aan de HCMUT- Bach Khoa University gebruiken hun vaardigheden om duurzame en milieuvriendelijke voedselprocessen te ontwerpen voor de productie van voedsel van goede kwaliteit.... [-]


Bachelor van het bedrijfsleven in culinaire kunsten

Le Cordon Bleu Paris
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Le Cordon Bleu Paris lanceert een Bachelor of Business programma gewijd aan de leerlingen op zoek naar educatieve uitmuntendheid te verwerven en de ontwikkeling van technische en leidinggevende vaardigheden op het gebied Culinary Arts. [+]

Le Cordon Bleu Paris lanceert een Bachelor of Business programma gewijd aan de leerlingen op zoek naar educatieve uitmuntendheid te verwerven en de ontwikkeling van technische en leidinggevende vaardigheden op het gebied Culinary Arts.

Word Le Cordon Bleu Paris student:

LID TE WORDEN VAN EEN van de meest prestigieuze instellingen ter wereld, doordrenkt van geschiedenis met een rijk erfgoed verspreid over meer dan 120 jaar. Om te studeren aan het gloednieuwe, state-of-the-ART FLAGSHIP CAMPUS IN PARIJS, langs de rivier de Seine en in de buurt van de Eiffeltoren, en te profiteren van een aantal van de meest geavanceerde faciliteiten en apparatuur om je voor te bereiden voor de gastvrijheid wereld van morgen . TE KRIJGEN EEN VAN DE meest uitgebreide en gewilde graden. Om te leven en te leren in 's werelds top toeristische bestemming, Parijs, de hoofdstad van de gastronomie, CULTUUR, trendsettend en luxe. Studeren in het hart van Europa is een geweldige manier om je toekomstige carrière te bevorderen en de ervaring van een mensenleven. TE LEREN IN EEN ZEER en multiculturele omgeving, door middel van een programma in het Engels als hoofdtaal van instructie en gewijd aan de Franse know-how en luxe diensten. OM onderdeel van een wereldwijde internationale netwerk en de studie op één van Le Cordon Bleu campussen BUITENLAND, om het meeste uit uw ervaring op internationaal te maken. ... [-]

Bachelor of Culinary Arts

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

De Bachelor of Culinary Arts and Business bereidt afgestudeerden voor om culinaire bedrijven van wereldklasse te betreden en te beheren in een omgeving die wereldwijd competitief is. [+]

Overzicht

De Bachelor of Culinary Arts and Business bereidt afgestudeerden voor om culinaire bedrijven van wereldklasse te betreden en te beheren in een omgeving die wereldwijd competitief is. Deze innovatieve opleiding richt zich op het ontwikkelen van kennis en waardering van lekker eten en drinken in een 'weide tot bord'-context, en hoe dit met succes wordt toegepast in een reeks van bedrijfsgerichte culinaire settings. Studenten leren het culinaire product of de culinaire dienst te conceptualiseren, creëren, promoten, commercialiseren en beheren in een wereldwijde context. Deze cursus zorgt ervoor dat studenten 100% klaar zijn om de horeca te betreden.

2 innames per jaar: de volgende innames zijn 27 juli 2018 en 1 maart 2019... [-]


Bachelor International Wine Business

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd 6 semesters September 2019 Oostenrijk Krems an der Donau

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen. [+]

Creëren - Smaak - Verkopen

Wat is een betere plek om managementfundamentals voor de internationale wijnhandel te bestuderen dan in het hart van een van de belangrijkste wijnregio's van Oostenrijk? Diepgaande inzichten in het bedrijfsleven en het recht, evenals de opleiding in oenologie, betekenen dat onze afgestudeerden volledig zijn uitgerust om zakelijke administratie op zich te nemen - ook op het internationale toneel, dankzij cursussen die volledig in het Engels worden gegeven.

Inhoud van de cursusBedrijfskunde, Economie, RechtenInternationale wijnhandelTools en methodenPraktische trainingIn een oogopslagDuur: 3 jaar / 6 semestersFormaat: voltijdsVoertaal: EngelsAcademische graad: Bachelor of Arts in Business (BA)Inname: jaarlijks, elk jaar in septemberStudiekosten: per semester € 363,36 voor EU / EER-burgers, € 3900 voor niet-EU / EER-burgers... [-]

Graad in de gastronomie

Universidad Tecmilenio
Campus Voltijd 8 semesters July 2019 Mexico Monterrey

Ontwikkelt gerelateerde culinaire alternatieven voor de huidige voedsel nodig heeft. [+]

Graduate profiel

De afgestudeerde carrière Gastronomie, bent u in staat om:

Definieer menu's voor verschillende food service (restaurants, scholen, ziekenhuizen, grootkeukens) met verschillende budgetten, dieetwensen en productievolumes. En met behulp van methoden die geschikt zijn voor het opstellen en bewaren van voedsel technieken en aan de ontwikkeling van innovatieve culinaire concepten. Beheer culinaire bedrijfsvoering, waaronder kostenbeheersing, sanitaire controles van levensmiddelen en faciliteiten, marketing en human resource management. Innoveren in technieken en het gebruik van ingrediënten voor de ontwikkeling van de avant-garde en in verband met de huidige behoeften van eten gerechten. Conceptualiseren en beheren van gastronomische evenementen voor verschillende omgevingen en situaties waarbij verschillende zintuiglijke ervaringen. Plan, organiseren en exploiteren van eet- en drinkgelegenheden, waaronder ontwerp faciliteiten, personeel management, event conceptualisering en het beheer van restaurants en bars. veldwerk ... [-]

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2019 Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland +8 more

[+]

Speciale Toelatingseisen

Onderzoek Eten en drinken manager Operations Manager [-]

Bachelor in Culinary Arts

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie of om uw eigen vestiging te openen . [+]

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen . HOOFDPUNTEN PROGRAMMA:

Ontwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die een combinatie zijn van kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programma... [-]

Bachelor in voedsel wetenschappen en technologieën

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Italië Reggio Calabria

Eten Sciences and Technologies [+]

Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies. Eerste jaar Elementen van de Wiskunde Plant Biology chemie Elements of Physics GENETICS Engels Tweede jaar Plant Biochemie en Fysiologie Plant Biochemie Plant Physiology Defense of Food and Producten tegen ongedierte Chemie en voedselveiligheid Pathologie van planten en plantaardige producten Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen en Boom fruitteelt Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen Industriële Tree Fruit Cultuur Laboratorium Data Processing Methods and Tools Unit Operations in de Food Industry I Wet van de Agri-Food Markets Derde jaar Fundamenten van agrarische industrie en het beheer van Voedselkwaliteit Engineering van de Agri-Food Systems Hydraulica Gebouwen voor agrarische industrie Microbiologie van voedingsmiddelen Algemene Microbiologie vergisting Microbiologie Chemische Analyse en controle op levensmiddelen Technologie van Agri-Food Packaging and Distribution Agri-Food Economie en Beleid Agri-Food Economie en Marketing Agri-Food Policy Animal Nutrition and Animal Feed Techniek Principes van Animal Nutrition Diervoeder Techniek Keuzevakken Laatste project Stage Leerlingwezen en Begeleiding [-]

Bachelor in French Pastry Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Yssingeaux

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersvak. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in je carrière als ondernemer - banketbakker. [+]

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersvak. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in je carrière als ondernemer - banketbakker .

HOOFDPUNTEN PROGRAMMA:

Ontwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die een combinatie zijn van kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een programma in het Frans en het Engels... [-]

Bachelor in gastvrijheid en culinaire kunsten

Varna University of Management
Campus Voltijd 3 - 4 jaar October 2019 Bulgarije Varna

[+]

Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies. [-]