$close

Filters

Resultaten weergeven

91 Bachelors in Food and Beverage Studies 2023

Een bachelor's degree is een undergraduate academisch programma dat jaren van toewijding, intensieve cursussen en persoonlijke ontwikkeling vraagt ​​om geld te verdienen. Het verdienen van een Bachelor kan worden gedaan in ongeveer twee tot vier jaar full-time onderwijs, maar de voordelen van het verdienen van een bachelordiploma kan een leven lang meegaan. Wat is een Bachelor in de Food and B… Meer informatie

Een bachelor's degree is een undergraduate academisch programma dat jaren van toewijding, intensieve cursussen en persoonlijke ontwikkeling vraagt ​​om geld te verdienen. Het verdienen van een Bachelor kan worden gedaan in ongeveer twee tot vier jaar full-time onderwijs, maar de voordelen van het verdienen van een bachelordiploma kan een leven lang meegaan.

Wat is een Bachelor in de Food and Beverage Studies? Dit educatieve programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor een carrière in de food en horeca diensten. Door middel van strenge lessen leren de studenten hoe ze de dagelijkse werkzaamheden van een foodservice vestiging, hoe de menu's te ontwerpen en in te stellen eerlijke prijzen, en hoe om te communiceren met medewerkers en coördineren beheren. Afhankelijk van de school, kan een stage in het oog worden verplicht voor studenten om hun diploma te verdienen.

Door afstuderen met een bachelor's degree in voedsel en drank studies, kunnen de leerlingen mogelijke werkgevers dat ze de toewijding en kennis die nodig is om uit te blinken op het werk te laten zien. Studenten kunnen ook in staat zijn om belangrijke zakelijke en persoonlijke relaties die leiden kan helpen om een ​​carrière in de toekomst te maken.

De kosten voor een Bachelor in de Food and Beverage Studies ontvangt hangt af van een aantal factoren. Studenten worden geadviseerd om potentiële scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat de academische programma lijn is met hun educatieve doelen.

Het verdienen van een Bachelor in de Food and Beverage Studies kan helpen afgestudeerden om werkgelegenheid in restaurants, bakkerijen, het ziekenhuis cafetaria's, scholen, executive restaurants, overheidsinstellingen, catering keukens, hotels, bars en andere food service-instellingen te vinden.In deze verschillende instellingen, mogelijke beroepen voor afgestudeerden omvat restaurant managers, catering supervisors, voorraadbeheer specialisten, food service productie specialisten, of de veiligheid van voedsel en sanitaire voorzieningen werknemers.

Met online en part-time lessen verkrijgbaar bij veel scholen, met een druk leven moet je niet weerhouden van een opleiding. Aan de slag op uw Bachelor in Food en Beverage Studies, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Oostenrijk

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen.

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen. -
Bachelor
Voltijds
6 semesters
Engels
01 aug 2023
15 apr 2023
Campus
 
St Joseph University
Roseau, Dominica

B.Sc. Culinary Arts is een stappenplan voor studenten die gepassioneerd zijn door eten en klaar zijn om de culinaire wereld te verkennen. Het is een driejarig programma van 6 ... +

B.Sc. Culinary Arts is een stappenplan voor studenten die gepassioneerd zijn door eten en klaar zijn om de culinaire wereld te verkennen. Het is een driejarig programma van 6 semesters. Het omvat klassikaal lesgeven in het laboratorium om studenten voor te bereiden op een baan, ook op ondernemerschap. Doelstellingen Culinary Arts richt zich op foodservice en de artistieke presentatie van voedsel. Studenten worden betrokken bij de voorbereidingsstappen, variërend van het plannen van maaltijden tot het toevoegen van die laatste garnering. Aan het einde van het programma zijn de studenten in staat om: Demonstreer voedings- en welzijnspraktijken die het welzijn van individuen en gezinnen verbeteren. Demonstreer overdraagbare en inzetbaarheidsvaardigheden in familie-, gemeenschaps- en werk- / loopbaanomgevingen. Integreer meerdere levensrollen en verantwoordelijkheden in gezins-, loopbaan- en gemeenschapsrollen en verantwoordelijkheden. Evalueer de managementpraktijken van menselijke, economische en ecologische hulpbronnen. Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in de voedselproductie en -diensten Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in de voedingswetenschap, diëtetiek en voeding. Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in horeca, toerisme en recreatie. Demonstreer voedings- en welzijnspraktijken die het welzijn van individuen en gezinnen verbeteren. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 
Kodolanyi Janos University (KJU)
Boedapest, Hongarije

Bij Kodolányi - een van de meest prestigieuze universiteiten van Hongarije met een enorme geschiedenis van toeristisch onderwijs - kun je leren van zeer gerespecteerde en erva ... +

Bij Kodolányi - een van de meest prestigieuze universiteiten van Hongarije met een enorme geschiedenis van toeristisch onderwijs - kun je leren van zeer gerespecteerde en ervaren, professionele docenten. Bij ons kun je deel uitmaken van spannende lessen vol ervaringen terwijl je leert over up-to-date en verkoopbare informatie over de Hongaarse en internationale toeristenindustrie. Je krijgt uitgebreide theoretische en praktische kennis op het meest dynamisch ontwikkelende gebied van toeristische ontwikkeling en je kunt ook genieten van de wereld van gastronomie, actief toerisme en creatief toerisme. -
BSc
Voltijds
230 uur
Engels
sep 2023
30 apr 2023
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praag, Tsjechië

De BSc-opleiding Agriculture and Food is op maat gemaakt voor studenten die geïnteresseerd zijn in hoe voedsel daadwerkelijk wordt gemaakt, wat de voedselkwaliteit bepaalt in ... +

De BSc-opleiding Agriculture and Food is op maat gemaakt voor studenten die geïnteresseerd zijn in hoe voedsel daadwerkelijk wordt gemaakt, wat de voedselkwaliteit bepaalt in de keten van boer tot bord. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 
Schoolcraft College
Lijfland, Verenigde Staten

Het Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program is bedoeld voor ervaren culinaire studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een ba ... +

Het Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program is bedoeld voor ervaren culinaire studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een bachelordiploma dat hen zal leiden naar managementfuncties in de voedings- en voedingsindustrie. Deze opleiding combineert zakelijke en wetenschappelijke cursussen om de culinariër kennis en expertise te bieden op het gebied van management, voedingswetenschap en voeding. Studenten die deelnemen aan het baccalaureaatprogramma voor culinaire en dieetactiviteiten, bereiden zich voor op posities met toenemende verantwoordelijkheid in culinaire en dieetactiviteiten. Het behalen van de diploma-eisen zal studenten ook helpen zich voor te bereiden op het succesvol afleggen van examens voor de Certified Dietary Manager (CDM)-referentie van de Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), een belangrijke referentie voor studenten die geïnteresseerd zijn in foodservice-activiteiten. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
2 - 4 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Hongarije

Het belangrijkste doel van de faculteit is om studenten professionele kennis te bieden die hen een duidelijke voorsprong op de arbeidsmarkt geeft, en tegelijkertijd tegemoet t ... +

Het belangrijkste doel van de faculteit is om studenten professionele kennis te bieden die hen een duidelijke voorsprong op de arbeidsmarkt geeft, en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de vraag van de regio naar hoogopgeleide afgestudeerden met uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van vreemde talen. -
BSc
Voltijds
7 - 8 semesters
Engels
Campus
 
Aspira University College
spleet, Kroatië +2 Meer

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gast ... +

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, maar ook op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
University of Sopron
Sopron, Hongarije

Het doel van het programma is om economen op te leiden op het gebied van toerisme en catering die in staat zijn om taken op het gebied van toerisme, gastvrijheid, catering uit ... +

Het doel van het programma is om economen op te leiden op het gebied van toerisme en catering die in staat zijn om taken op het gebied van toerisme, gastvrijheid, catering uit te voeren en gerelateerde werkprocessen te beheren en organiseren. Aan het einde van hun studie hebben studenten de vereiste vaardigheden om te werken voor hotels en toeristische bedrijven, management van restaurants, multinationale ondernemingen, adviesbureaus. -
BA
Voltijds
8 semesters
Engels
sep 2023
20 Mei 2023
Campus
 
Budapest Business School
Boedapest, Hongarije

Het doel van het programma is om gekwalificeerde professionals vrij te geven die beschikken over kennis van vreemde talen en inzicht in de financiële bedrijfsvoering en organi ... +

Het doel van het programma is om gekwalificeerde professionals vrij te geven die beschikken over kennis van vreemde talen en inzicht in de financiële bedrijfsvoering en organisatorische kenmerken van toerisme- en horecabedrijven en, in het bezit van praktijkervaring, in staat zijn de noodzakelijke veranderingen te evalueren en te analyseren en optimale beslissingen. Ze verwerven ook kennis die hen in staat zal stellen een alomvattend beeld te hebben van regionale instellingen voor toerismebeheer en deze te beheren. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2023
15 jul 2023
Campus
 
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Spanje

Hou je van koken en wil je werken in de gastronomische sector, dan leef je bij het UFV een echte droom. Je studeert een deel van de gastronomie-carrière aan de prestigieuze ko ... +

Hou je van koken en wil je werken in de gastronomische sector, dan leef je bij het UFV een echte droom. Je studeert een deel van de gastronomie-carrière aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu, internationaal erkend, en waarvan de enige campus in Spanje zich in onze faciliteiten bevindt. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Spaans
Campus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrijk

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in sta ... +

De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in staat zich te ontwikkelen tot operationeel efficiënte individuen, die in staat zijn om de fundamenten, technieken en gedragingen die inherent zijn aan de luxe-, voedsel- en drankenindustrie en de horeca in praktijk te brengen. Objectief 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Verwerf de operationele basisprincipes, soft skills en bouw snel de capaciteit op om de standaardtechnieken en -gedragingen te implementeren die veel voorkomen bij luxebedrijven. 2e jaar van de Ferrieres Voorbereidingscursus Bouw aan de autonomie van studenten en hun aanpassingsvermogen aan elke multiculturele context. De duur van de bachelor Ferrieres is 3 jaar. Het is ontworpen voor studenten die ervoor kiezen om zich meteen klaar te maken voor de werkplek. Semesters 5 en 6 verbreden de praktische vaardigheden van studenten en stellen hen in staat om beter te presteren in operationele functies en meer taken binnen een team uit te voeren. 3e jaar Bachelor Ferrieres De keuze van de major en toegang tot de bedrijfswereld. Educatieve methode Ferrieres houdt zich bezig met elke student door middel van een positieve leerbenadering en een filosofie die evenveel nadruk legt op nauwkeurigheid als op mindfulness. Ferrieres is niet zomaar een school: het is een unieke onderwijsgemeenschap met docenten, ondernemers, wetenschappers, professionals en coaches. Ferrieres richt zich op emoties, betrokkenheid, relaties, doelgerichtheid, prestaties en vitaliteit en biedt een uniek ecosysteem waarmee studenten hun soft skills tijdens hun studie kunnen ontwikkelen. Ferrieres begeleidt, leidt op, initieert, drijft vooruit en instrueert elke student, zodat elk van hen zijn succes in de goede richting kan stimuleren, door op zijn eigen pad voort te bouwen, op de aangeboden lezingen en workshops en op de evolutie van de cursussen. Geaccrediteerd niveau 6 in de Franse nationale gids voor professionele certificering - RNCP Programma 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres Eten & Drinken module Gastvrijheidscursus gegeven in het Engels Het bedrijf en zijn omgeving Wetenschap van de Mensheid – Zelfbewustzijn Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering 2e jaar van de voorbereidingscyclus van Ferrieres Eten & Drinken Cultuur Gastvrijheid Cultuur Luxe Cultuur Bedrijfsculturen in het digitale tijdperk Cultuur & Communicatie – Talen Programma Versnelde Professionalisering Stage jaar 3 Humane Wetenschappen - Het "wij" Cultuur & Communicatie – Talen PAP – Het Programma voor Versnelde Professionalisering Vakgebieden Culinaire kunsten / Cuisin Culinaire kunsten / Gebak sommelier Kamers divisie /Huishoudster Eten & Drinken /Maître d'Hôtel Frontoffice / Receptioniste cursus details De cultuur van uitmuntendheid verwerven Basisvaardigheden Culturele vaardigheden Interpersoonlijke vaardigheden Professionele expertise in uitmuntendheid Projecten – Ontmoetingen – masterclasses Vaardigheid in disciplines waarin excellentie centraal staat toelatingen Als je je wilt aanmelden voor de Bachelor, nodigen we je graag uit om online je profiel aan te maken en de volgende documenten te uploaden: Jouw CV Motivatiebrief Kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort 11e jaar transcript of records Taalcertificering (optioneel) -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
Campus