Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 22 Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies 2019

Een bachelor's degree is een undergraduate academisch programma dat jaren van toewijding, intensieve cursussen en persoonlijke ontwikkeling vraagt ​​om geld te verdienen. Het verdienen van een Bachelor kan worden gedaan in ongeveer twee tot vier jaar full-time onderwijs, maar de voordelen van het verdienen van een bachelordiploma kan een leven lang meegaan.

Wat is een Bachelor in de Food and Beverage Studies? Dit educatieve programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor een carrière in de food en horeca diensten. Door middel van strenge lessen leren de studenten hoe ze de dagelijkse werkzaamheden van een foodservice vestiging, hoe de menu's te ontwerpen en in te stellen eerlijke prijzen, en hoe om te communiceren met medewerkers en coördineren beheren. Afhankelijk van de school, kan een stage in het oog worden verplicht voor studenten om hun diploma te verdienen.

Door afstuderen met een bachelor's degree in voedsel en drank studies, kunnen de leerlingen mogelijke werkgevers dat ze de toewijding en kennis die nodig is om uit te blinken op het werk te laten zien. Studenten kunnen ook in staat zijn om belangrijke zakelijke en persoonlijke relaties die leiden kan helpen om een ​​carrière in de toekomst te maken.

De kosten voor een Bachelor in de Food and Beverage Studies ontvangt hangt af van een aantal factoren. Studenten worden geadviseerd om potentiële scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat de academische programma lijn is met hun educatieve doelen.

Het verdienen van een Bachelor in de Food and Beverage Studies kan helpen afgestudeerden om werkgelegenheid in restaurants, bakkerijen, het ziekenhuis cafetaria's, scholen, executive restaurants, overheidsinstellingen, catering keukens, hotels, bars en andere food service-instellingen te vinden.In deze verschillende instellingen, mogelijke beroepen voor afgestudeerden omvat restaurant managers, catering supervisors, voorraadbeheer specialisten, food service productie specialisten, of de veiligheid van voedsel en sanitaire voorzieningen werknemers.

Met online en part-time lessen verkrijgbaar bij veel scholen, met een druk leven moet je niet weerhouden van een opleiding. Aan de slag op uw Bachelor in Food en Beverage Studies, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

22 Results in Food and Beverage Studies

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf t ... [+]

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden.

DetailsOfficiële opleiding: Bachelor in de gastronomie.Toegespitst op: studenten die hun loopbaan in de horeca willen voortzetten met zakelijke managementvaardigheden.Studieduur: 4 jaar.Total Crédits: 240 ECTSTaal: Engels: 1e jaar. Spaans: 2e, 3e, 4e jaar *Gevestigd in Castellón de la Plana (Spanje)

* Het eerste jaar kan in het Spaans of in het Engels zijn

Presentatie

De bachelordiploma in Gastronomie aan de CEU Cardenal Herrera University is het resultaat van een diepgaand sociaal, cultureel en zakelijk onderzoek naar de huidige situatie van de culinaire praktijk en hoe deze zich heeft ontwikkeld in zowel gastronomisch als commercieel opzicht. De belangrijkste conclusies uit de studie waren als volgt:... [-]

Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Paul Smith's College

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Han ... [+]

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management

Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. Cursussen wordt toegepast in de echte wereld door middel van een semesterlong reeks van het hotel, culinaire en food service werkervaringen. Studenten ontwikkelen vaardigheden onder faculteit toezicht tijdens het af te werken campus met professionals, studenten met betaalde werkgelegenheid dat hun carrière doelen te ondersteunen. Wat leert u?

geavanceerde kooktechnieken opkomende trends in voeding, sanitaire voorzieningen en diensten voor voedselvoorziening esthetische waardering voor zintuiglijke waarnemingen van smaken, geuren, plaat presentaties en ambiance marketing, sales en customer service onderzoek en ontwikkeling strategische planning en financieel beheer planning en operaties leiderschap ... [-]
Verenigde Staten Paul Smiths
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden.

Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. ... [-]
Spanje Moncada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

The BHMS Business ... [+]

Overzicht

Het programma biedt studenten uitgebreide praktische en professionele competentietraining op dit gebied, zodat ze in staat zijn om waardevolle afstudeerposities in te nemen. Het komt ook ten goede aan mensen die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis wanneer ze overwegen hun eigen culinaire of cateringbedrijf te openen.

BHMS beheert het programma met RGU, die het bachelordiploma toekent aan studenten die het derde jaar succesvol hebben afgerond en alle modules hebben doorlopen. BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, met als missie volwassenenonderwijs te bieden aan mensen die willen slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. U en uw leeftijdsgenoten leren van een toegewijde faculteit die, naast hun academische referenties, kennis en ervaring op culinair en zakelijk gebied met zich meebrengt. Dit zorgt ervoor dat wat u in de klas leert, eigentijds is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse horeca- of voedingsserviceomgeving. De Robert Gordon University, in 1881 gesticht in Aberdeen als een universiteit, werd de dynamische moderne universiteit van vandaag in 1992 en heeft een internationale reputatie voor het bieden van hoogwaardig onderwijs aan meer dan 13.000 studenten van undergraduate tot Ph.D. niveau.... [-]

Zwitserland Luzern
August 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Fontys University of Applied Sciences

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worde ... [+]

Wat is vers ondernemen?

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze geproduceerd, verpakt, verhandeld, vervoerd en verkocht? Wie 'ontwikkelt' nieuwe voedingsconcepten? En, heel belangrijk, hoe wordt gegarandeerd dat alles in goede staat, gezond en 'waar voor je geld' is? Al deze en nog veel meer vragen moeten worden beantwoord door professionals in de wereld van vers zakendoen.

De internationale versmarkt omvat alle primaire productie van verse producten in alle denkbare domeinen: van vlees over zuivel, bloemen, planten, paddenstoelen en noten tot allerlei soorten fruit en groenten. Naast productie zijn ook de eerste stappen van de verwerking van de primaire producten onderdeel van onze wereld van vers zakendoen. Maar vergeet niet de hele omgeving van leveranciers, consultants en logistieke dienstverleners, die een integraal onderdeel vormen van dit dynamische vakgebied. Ja, het gaat over producten en diensten, maar het komt erop neer dat het altijd mensen betreft. Mensen die het zien als hun uitdaging om de echte behoeften van de consumenten overal ter wereld te vervullen: gezond en veilig eten en een mooie en persoonlijk ingerichte 'leefruimte'.... [-]

Nederlanden Venlo
September 2019
Voltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IMC University of Applied Sciences Krems

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen. ... [+]

Creëren - Smaak - Verkopen

Wat is een betere plek om managementfundamentals voor de internationale wijnhandel te bestuderen dan in het hart van een van de belangrijkste wijnregio's van Oostenrijk? Diepgaande inzichten in het bedrijfsleven en het recht, evenals de opleiding in oenologie, betekenen dat onze afgestudeerden volledig zijn uitgerust om zakelijke administratie op zich te nemen - ook op het internationale toneel, dankzij cursussen die volledig in het Engels worden gegeven.

Inhoud van de cursusBedrijfskunde, Economie, RechtenInternationale wijnhandelTools en methodenPraktische trainingIn een oogopslagDuur: 3 jaar / 6 semestersFormaat: voltijdsVoertaal: EngelsAcademische graad: Bachelor of Arts in Business (BA)Inname: jaarlijks, elk jaar in septemberStudiekosten: per semester € 363,36 voor EU / EER-burgers, € 3900 voor niet-EU / EER-burgers... [-]
Oostenrijk Krems an der Donau
September 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Tecmilenio

Ontwikkelt gerelateerde culinaire alternatieven voor de huidige voedsel nodig heeft. ... [+]

Graduate profiel

De afgestudeerde carrière Gastronomie, bent u in staat om:

Definieer menu's voor verschillende food service (restaurants, scholen, ziekenhuizen, grootkeukens) met verschillende budgetten, dieetwensen en productievolumes. En met behulp van methoden die geschikt zijn voor het opstellen en bewaren van voedsel technieken en aan de ontwikkeling van innovatieve culinaire concepten. Beheer culinaire bedrijfsvoering, waaronder kostenbeheersing, sanitaire controles van levensmiddelen en faciliteiten, marketing en human resource management. Innoveren in technieken en het gebruik van ingrediënten voor de ontwikkeling van de avant-garde en in verband met de huidige behoeften van eten gerechten. Conceptualiseren en beheren van gastronomische evenementen voor verschillende omgevingen en situaties waarbij verschillende zintuiglijke ervaringen. Plan, organiseren en exploiteren van eet- en drinkgelegenheden, waaronder ontwerp faciliteiten, personeel management, event conceptualisering en het beheer van restaurants en bars. veldwerk ... [-]
Mexico Monterrey
July 2019
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Speciale Toelatingseisen

Onderzoek Eten en drinken manager Operations Manager [-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland  + 5 Meer
February 2020
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aspira University College

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke ... [+]

Gastronomie Studieprogramma

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. Voor de ontwikkeling van een gastro-oenologisch product is hooggekwalificeerd personeel nodig dat is opgeleid om producten van topkwaliteit te maken die gelijke tred houden met de nieuwste ontwikkelingen bij het voorbereiden en presenteren van de methoden voor het bereiden van maaltijden, in overeenstemming met de vereisten en behoeften van de toerist markt. Met deze nieuwe cursus moedigt het University College Aspira excellentie in de gastronomie aan en, als de enige instelling voor hoger onderwijs, leert studenten de houders te zijn van de ontwikkeling van de Kroatische gastronomie.... [-]

Kroatië Zagreb Split
October 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te sl ... [+]

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programmaProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hog ... [+]

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersvak. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in je carrière als ondernemer - banketbakker .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een programma in het Frans en het EngelsProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Yssingeaux
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranea University of Reggio Calabria

Eten Sciences and Technologies ... [+]

Eerste jaar Elementen van de Wiskunde Plant Biology chemie Elements of Physics GENETICS Engels Tweede jaar Plant Biochemie en Fysiologie Plant Biochemie Plant Physiology Defense of Food and Producten tegen ongedierte Chemie en voedselveiligheid Pathologie van planten en plantaardige producten Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen en Boom fruitteelt Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen Industriële Tree Fruit Cultuur Laboratorium Data Processing Methods and Tools Unit Operations in de Food Industry I Wet van de Agri-Food Markets Derde jaar Fundamenten van agrarische industrie en het beheer van Voedselkw... [-]
Italië Reggio Calabria
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Varna University of Management

... [+]

Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies. [-]
Bulgarije Varna
October 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Aan het eind van de Bachelor in de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met ... [+]

3 TOP UNIVERSITEITEN = 1 EUROPESE BACHELIER / STRUCTURE> Alle studenten hebben naast ABMS Zwitserland de bachelor een gezamenlijke bachelor met universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KNU is een Europese openbare universiteit die 200 jaar geleden is opgericht en onder de top 500 universiteiten ter wereld staat. 3 Top Europese Universiteiten = Beste Virtuele / Online Programma = 1 Top Europese Bachelor ZWITSERLAND + EU + TOP RANKED 500 Advance Uw expertise bij ABMS Verbind je met leiders en leiders net als jij in onze online bacheloropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als student een bachelor in ABMS.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Aeres University of Applied Sciences

De International Food Business programma is uniek in vele opzichten, maar vooral omdat het wordt aangeboden door een Nederlandse en een Canadese universiteit die beide bi ... [+]

Het proces van boer tot bord is een uniek en speciaal proces. Elk jaar worden duizenden nieuwe producten zal de markt betreden en uiteindelijk in de winkels over de hele wereld. De voedingsindustrie is een snel veranderende zakelijke klimaat, waardoor bedrijven om de constante vraag naar verbetering te voldoen. Daarom is deze industrie heeft behoefte aan goed georganiseerde bedrijven die internationaal georiënteerd, innovatief, betrokken bij internationale marketing en logistiek en hebben een sterke en veilige kwaliteit aanpak.

Dit is precies wat onze koers in International Food Business richt zich op. Toekomstige managers in de levensmiddelenbedrijven en de food sector zal de eerste hand kennis van de internationale handelspraktijk en ketenmanagement nodig. En hoewel Noord-Amerika en Europa hebben een hechte band sinds mensenheugenis, de twee continenten zijn zeer verschillend. Consumentengedrag en zaken doen in Noord-Amerika is heel anders in vergelijking met Europa. Als u wilt werken met deze continenten je nodig hebt om aan te passen aan beide culturen. Elk land is anders dan de andere, dus je moet weten wie en wat je te maken hebt. ... [-]

Nederlanden Dronten Canada Halifax Almere  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands