close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors in Food and Beverage Studies in Azië 2021

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de… Meer informatie

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Bachelor's Porgramma in Food and Beverage Studies in Azië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sunway University
Shah Alam, Maleisië

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
apr 2021
Campus
 
Mapúa Institute of Technology
manilla, Filipijnen

Dit programma is ontworpen om de theorie en technische vaardigheden integreren om studenten uit te rusten met een sterk management en service

Dit programma is ontworpen om de theorie en technische vaardigheden integreren om studenten uit te rusten met een sterk management en service -
BSc
Voltijds
Engels
Campus
 
Institute for Tourism Studies, Macau
Macau, China

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geword ... +

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Synergy University Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het programma is speciaal ontworpen voor studenten die een carrière willen bouwen of hun eigen bedrijf op het gebied van gastvrijheid starten. Ontvang een up-to-date opleiding ... +

Het programma is speciaal ontworpen voor studenten die een carrière willen bouwen of hun eigen bedrijf op het gebied van gastvrijheid starten. Ontvang een up-to-date opleiding en praktische vaardigheden die studeren in een van de toonaangevende mondiale toeristische hotspots - Dubai, aangezien het jaarlijks meer dan 15 miljoen toeristen host. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
جامعة القدس
Abu Dis, Staat Palestina

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de pri ... +

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de principes van chemie, microbiologie en engineering om voedselproductieprocessen te ontwerpen. Het lesplan van de Food Engineering Department is erop gericht de student de vaardigheden en concepten te bieden die verband houden met voedseltechnologie en -technologie, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe voedselproducten, het ontwerpen van processen voor het produceren van deze voedingsmiddelen, het selecteren van verpakkingsmaterialen, het bestuderen van de houdbaarheid en sensorische evaluatie van het product. Ontwerp en controle van activiteiten in voedselfabrieken, methoden voor het produceren van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, naast het beheren van voedselfabrieken en methoden voor het op de markt brengen van voedingsproducten. Naast de microbiologische en chemische testen zullen studenten levensmiddelentechniek basisfenomenen bestuderen die rechtstreeks verband houden met de productie van voedingsproducten en hun eigenschappen. Het lesplan van de afdeling kwalificeert haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsindustrie die zijn veranderd in een industrie die geavanceerde technologieën en meerdere processen combineert op basis van biochemie en technologie. De afdeling Food Engineering onderscheidt zich door het feit dat het zijn afgestudeerde kwalificeert om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) en engineering van de voedingsindustrie. Naast het werken in verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie, zullen de afgestudeerden van de afdeling gekwalificeerd zijn om ook te werken op het gebied van de farmaceutische en cosmetische industrie, en op het gebied van onderzoek in onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in biowetenschappen en milieutechniek. Ze zullen ook kunnen werken in instellingen die zich bezighouden met de controle van de voedsel- en biotechnologie-industrie (het Instituut voor Normen en Metrologie) en ze zullen ook kunnen werken in adviesbureaus die zich bezighouden met voedsel- en milieuontwikkeling. -
Bachelor
Arabisch
aug 2021
Campus
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Maleisië

Het Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programma is bedoeld om degenen te ontwikkelen die ervoor hebben gekozen om hun culinaire kunstencarrière na te streven en voo ... +

Het Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programma is bedoeld om degenen te ontwikkelen die ervoor hebben gekozen om hun culinaire kunstencarrière na te streven en voort te zetten. -
Bachelor
Engels
jan 2022
Campus
 
Kalayaan College
Quezon stad, Filipijnen

Het Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programma is een 4-jarige cursus die is ontworpen om studenten uit te rusten met de benodigde kennis, vaard ... +

Het Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programma is een 4-jarige cursus die is ontworpen om studenten uit te rusten met de benodigde kennis, vaardigheden en houding ter voorbereiding op deelname aan de horeca, hetzij als onderdeel van de belangrijke human resource in hun gekozen velden in hotels, resorts, restaurants of catering of bij het starten van hun eigen bedrijf in een van deze velden. -
BSc
Engels
nov 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op