close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Bachelor Opleidingen in Food and Beverage Studies 2021

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde lan… Meer informatie

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Deeltijd Bachelor in Food and Beverage Studies

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Mexico

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het ... +

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het zal adviescapaciteiten ontwikkelen, advies geven en producten ontwikkelen voor voedings- en drankenbedrijven om met succes bij te dragen aan het bereiken van hun doelstellingen. Het zal op creatieve wijze gastronomische producten ontwerpen en uitvoeren, waarbij het sociaal, ecologisch en economisch welzijn wordt bevorderd. Hij onderzoekt en ontwikkelt voedsel- en drankprojecten, documenteert en genereert kennis over onderwerpen van gastronomisch belang op mondiaal niveau, past de wetenschappelijke methode toe en communiceert deze in een eenvoudige en toegankelijke taal voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Spaans
aug 2021
Campus
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederlanden

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze ... +

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze geproduceerd, verpakt, verhandeld, vervoerd en verkocht? Wie 'ontwikkelt' nieuwe voedingsconcepten? En, heel belangrijk, hoe wordt gegarandeerd dat alles in goede staat, gezond en 'waar voor je geld' is? -
Bachelor
Voltijds
48 maanden
Engels, Duits
sep 2021
01 jun 2021
Campus
 

University CEU - Cardenal Herrera

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak bet ... +

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden. Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. Ons doel is om professionals die zijn gespecialiseerd in culinaire technieken en ook goed gekwalificeerd om een ​​horecagelegenheid te beheren, hetzij in dit land of in het buitenland te trainen. Dit is niet alleen een kwestie van het verstrekken van toekomstige koks met all-round training, ons doel is te verrijken en hun professionele talenten te ontwikkelen en hen in staat te ontwerpen en beheren van een gastronomie bedrijf over het hele gastvrijheid bereik. We leiden onze studenten op het hoogste niveau te bereiken, het produceren van professionals die weten hoe business plannen ontwikkelen en processen in de plaats voor het verstrekken van de juiste soort service voor hun doelgroep. Kortom, de wil studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen om excellentie in de gastronomie in combinatie met culinaire management. - Gastronomie. Overdragen van kennis over het voedsel product en culinaire technieken, waarbij een diepgaande blik op de aard, de oorsprong en traceerbaarheid van voedingsmiddelen en dranken en de beginselen van hun processen. Het trainen van studenten in de disciplines van de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen, voedsel bereiding en de opslag, culinaire technieken en processen en gezond eten. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Swiss Education Group (SEG)
Luzern, Zwitserland +1 Meer

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ont ... +

Ons bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ontdek trends in de branche, verwerf zakelijk inzicht, ontwikkel uw leiderschaps- en managementvaardigheden en ontwikkel in uw laatste jaar een voedingsconcept dat klaar is voor gebruik in de professionele arena. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Oostenrijk

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen.

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen. -
Bachelor
Voltijds
6 semesters
Engels
sep 2021
31 Mei 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
IMI International Management Institute Switzerland
Luzern, Zwitserland

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk.

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk. -
BA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 
Budapest Metropolitan University
Boedapest, Hongarije

Deze bacheloropleiding biedt een grondige basis in alle belangrijke vakken en onderwerpen in toerisme en horeca. Wat het programma echt uniek maakt, is de grote hoeveelheid sp ... +

Deze bacheloropleiding biedt een grondige basis in alle belangrijke vakken en onderwerpen in toerisme en horeca. Wat het programma echt uniek maakt, is de grote hoeveelheid specialisaties die beschikbaar zijn voor studenten, waaronder Health and Wellness Tourism Management, MICE Tourism Management en Destination Management, die sterk putten uit de rijke ervaring die de lokale toeristenindustrie heeft opgedaan met Hongarije dat een wereldberoemde reputatie heeft dankzij zijn rijk aan thermaal geneeskrachtig water of de nummer één positie in het internationale tandheelkundige toerisme. -
BA
Voltijds
8 semesters
Engels
01 sep 2021
30 jun 2021
Campus
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatië +1 Meer

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gast ... +

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, maar ook op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
01 okt 2021
Campus
 
University of Pécs
Pécs, Hongarije

Zoals algemeen bekend, werd het toerisme in de afgelopen decennia een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Zoals de UNWTO (World Tourism Organiz ... +

Zoals algemeen bekend, werd het toerisme in de afgelopen decennia een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Zoals de UNWTO (World Tourism Organization) in de laatste rapporten benadrukt, is deze bedrijfstak een belangrijke aanjager geworden van sociaaleconomische vooruitgang door het creëren van banen en ondernemingen, exportopbrengsten en infrastructuurontwikkeling in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden. Nieuwere en nieuwere gebieden en markten lijken zowel op inkomend als uitgaand toerisme en concurrentie en diversificatie werden ook belangrijke kwesties in de wereldwijde toerismeprocessen. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamh ... +

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het is de op een na grootste exporteur van voedsel- en bloemenproducten ter wereld. Internationale kennis en ervaring zijn sleutelbegrippen van de Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2021
01 aug 2021
Campus
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praag, Tsjechië

De BSc-opleiding Agriculture and Food is op maat gemaakt voor studenten die geïnteresseerd zijn in hoe voedsel daadwerkelijk wordt gemaakt, wat de voedselkwaliteit bepaalt in ... +

De BSc-opleiding Agriculture and Food is op maat gemaakt voor studenten die geïnteresseerd zijn in hoe voedsel daadwerkelijk wordt gemaakt, wat de voedselkwaliteit bepaalt in de keten van boer tot bord. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
okt 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

De bacheloropleiding Food Systems: Sustainability, Management en Technology bereidt studenten voor op het worden van expert Food Systems-managers. Het programma biedt de stude ... +

De bacheloropleiding Food Systems: Sustainability, Management en Technology bereidt studenten voor op het worden van expert Food Systems-managers. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, milieu en beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrofoodsector. Dit professionele profiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa". -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Italiaans
okt 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarije
Bachelor
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
okt 2021
Campus
 
Sunway University
Shah Alam, Maleisië

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
apr 2021
Campus
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanje

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te lei ... +

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels, Spaans
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op