Deeltijd Bachelors in Food and Beverage Studies 2020 in Europa

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Bachelor's Porgramma Deeltijd in Food and Beverage Studies in Europa

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanje

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te lei ... +

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels, Spaans
sep 2020
Campus
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne, Zwitserland

The BHMS Business

Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Oostenrijk

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen.

Het curriculum van de bacheloropleiding International Wine Business omvat zakelijke, juridische, wijnbouw- en wijnbereidingsonderwerpen. -
Bachelor
Voltijd
6 semesters
Engels
01 sep 2020
31 mrt 2020
Campus
 
American European Education
Brașov, Roemenië

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan University. S ... +

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan University. Succesvol zijn in de wereld van de gastronomie vereist een hoog niveau van culinaire vaardigheid en bewustzijn van zakelijk inzicht van een individu. De kwalificatie biedt de mogelijkheid om je passie voor eten en culinaire kunsten te ontwikkelen en tegelijkertijd de student bewust te maken van de eisen voor succesvolle zakelijke en ondernemende ambities. -
BA
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Zwitserland

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivale ... +

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivalent van IELTS 5.5. Dit is een aanvullende opleiding die bestaat uit Business / Management-modules, maar met een nadruk op culinaire onderwerpen. -
BSc
Voltijd
20 weken
Engels
aug 2020
Campus
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Zwitserland

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk.

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk. -
BA
Voltijd
2 jaren
Engels
feb 2020
Campus
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatië +1 Meer

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastr ... +

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. -
Bachelor
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederlanden

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze ... +

Het vinden van verse producten in moderne supermarkten wordt als volkomen normaal beschouwd. Maar hoe vinden ze hun weg naar de winkelmanden van de consumenten? Hoe worden ze geproduceerd, verpakt, verhandeld, vervoerd en verkocht? Wie 'ontwikkelt' nieuwe voedingsconcepten? En, heel belangrijk, hoe wordt gegarandeerd dat alles in goede staat, gezond en 'waar voor je geld' is? -
Bachelor
Voltijd
48 maanden
Engels, Duits
sep 2020
01 May 2020
Campus
 
University of Pécs
Pécs, Hongarije

Zoals algemeen bekend, werd het toerisme in de afgelopen decennia een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Zoals de UNWTO (World Tourism Organiz ... +

Zoals algemeen bekend, werd het toerisme in de afgelopen decennia een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Zoals de UNWTO (World Tourism Organization) in de laatste rapporten benadrukt, is deze bedrijfstak een belangrijke aanjager geworden van sociaaleconomische vooruitgang door het creëren van banen en ondernemingen, exportopbrengsten en infrastructuurontwikkeling in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden. Nieuwere en nieuwere gebieden en markten lijken zowel op inkomend als uitgaand toerisme en concurrentie en diversificatie werden ook belangrijke kwesties in de wereldwijde toerismeprocessen. -
BSc
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamh ... +

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het is de op een na grootste exporteur van voedsel- en bloemenproducten ter wereld. Internationale kennis en ervaring zijn sleutelbegrippen van de Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
01 aug 2020
Campus
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Prague, Tsjechië

De BSc opleiding in landbouw en voeding vertegenwoordigt het eerste niveau van universitaire studies. Het concept van het programma maakt het mogelijk wetenschappelijk inzicht ... +

De BSc opleiding in landbouw en voeding vertegenwoordigt het eerste niveau van universitaire studies. Het concept van het programma maakt het mogelijk wetenschappelijk inzicht in de biologische principes van de landbouw, de oriëntatie in de huidige agrarische technologie, en het verkrijgen van basiskennis over de kwaliteit en de verwerking van landbouwproducten en levensmiddelen. -
BSc
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spanje

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak bet ... +

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden. Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. Ons doel is om professionals die zijn gespecialiseerd in culinaire technieken en ook goed gekwalificeerd om een ​​horecagelegenheid te beheren, hetzij in dit land of in het buitenland te trainen. Dit is niet alleen een kwestie van het verstrekken van toekomstige koks met all-round training, ons doel is te verrijken en hun professionele talenten te ontwikkelen en hen in staat te ontwerpen en beheren van een gastronomie bedrijf over het hele gastvrijheid bereik. We leiden onze studenten op het hoogste niveau te bereiken, het produceren van professionals die weten hoe business plannen ontwikkelen en processen in de plaats voor het verstrekken van de juiste soort service voor hun doelgroep. Kortom, de wil studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen om excellentie in de gastronomie in combinatie met culinaire management. - Gastronomie. Overdragen van kennis over het voedsel product en culinaire technieken, waarbij een diepgaande blik op de aard, de oorsprong en traceerbaarheid van voedingsmiddelen en dranken en de beginselen van hun processen. Het trainen van studenten in de disciplines van de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen, voedsel bereiding en de opslag, culinaire technieken en processen en gezond eten. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

De bacheloropleiding Food Systems: Sustainability, Management en Technology bereidt studenten voor op het worden van expert Food Systems-managers. Het programma biedt de stude ... +

De bacheloropleiding Food Systems: Sustainability, Management en Technology bereidt studenten voor op het worden van expert Food Systems-managers. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, milieu en beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrofoodsector. Dit professionele profiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa". -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Italiaans
okt 2020
Campus
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarije
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
okt 2020
Campus
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrijk

Met de bachelor French Pastry Arts van Ecole Ducasse kun je in 3 jaar de volledige benodigde knowhow en managementcompetenties verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtinge ... +

Met de bachelor French Pastry Arts van Ecole Ducasse kun je in 3 jaar de volledige benodigde knowhow en managementcompetenties verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersveld. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in uw carrière als ondernemer - patissier. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
sep 2020
Campus