5 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies in Europa for 2024
- Split, Kroatië
- Zagreb, Kroatië
Full time, Deeltijd
3 jaar
Op de campus
Engels
Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie.
- Parma, Italië
Full time, Deeltijd
3 jaar
Blended, Op de campus
Italiaans
De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa".
- Bath, Verenigd Koninkrijk
Full time, Deeltijd
Op de campus
Engels
Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Uitgelicht
- Zurich, Zwitserland
Full time, Deeltijd
1 Jaar
Afstand leren
Engels
Bachelor in de voeding en culinaire kunsten
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Uitgelicht
- Zurich, Zwitserland
Full time, Deeltijd
1 Jaar
Afstand leren
Engels
Aan het eind van de Bachelor in de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met de praktijk en een gedegen kennis van de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) management industrie te geven.