5 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies in Europa for 2024

Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies in Europa for 2024Filter
    • Split, Kroatië
    • Zagreb, Kroatië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie.

    • Parma, Italië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Italiaans

    De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa".

    • Bath, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aan het eind van de Bachelor in de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met de praktijk en een gedegen kennis van de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) management industrie te geven.