close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Food and Beverage Studies in Mexico

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika… Meer informatie

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Bachelor Opleiding in Food and Beverage Studies in Mexico

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Mexico

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het ... +

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het zal adviescapaciteiten ontwikkelen, advies geven en producten ontwikkelen voor voedings- en drankenbedrijven om met succes bij te dragen aan het bereiken van hun doelstellingen. Het zal op creatieve wijze gastronomische producten ontwerpen en uitvoeren, waarbij het sociaal, ecologisch en economisch welzijn wordt bevorderd. Hij onderzoekt en ontwikkelt voedsel- en drankprojecten, documenteert en genereert kennis over onderwerpen van gastronomisch belang op mondiaal niveau, past de wetenschappelijke methode toe en communiceert deze in een eenvoudige en toegankelijke taal voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Spaans
aug 2021
Campus
 
Westbridge University
Mexico Stad, Mexico

De student van de International Gastronomy Degree kent nationale en internationale culinaire technieken en werkt creatief uit over voedingsmiddelen die aan voedingsbehoeften v ... +

De student van de International Gastronomy Degree kent nationale en internationale culinaire technieken en werkt creatief uit over voedingsmiddelen die aan voedingsbehoeften voldoen. Het zal vaardigheden ontwikkelen voor het administratieve en boekhoudkundige beheer van bedrijven die zich toeleggen op de bereiding van voedsel en dranken. -
BA
Spanish (Mexican)
jul 2021
Online
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

De Bachelor of Gastronomy heeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor hun prestaties op het gebied van arbeid, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Beroepscom ... +

De Bachelor of Gastronomy heeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor hun prestaties op het gebied van arbeid, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Beroepscompetenties zijn de vaardigheden en attitudes die de afgestudeerde in staat stellen activiteiten op zijn professionele gebied te ontwikkelen, zich aan nieuwe situaties aan te passen en, indien nodig, zijn kennis, vaardigheden en attitudes over te dragen naar nabijgelegen professionele gebieden. Analyse- en synthesevaardigheden, basisonderzoeksvaardigheden, plannings- en managementvaardigheden, gezondheids- en veiligheidsbeheer, teamwerk, effectieve communicatie, onderhandelingsvaardigheden, leiderschap en servicegerichtheid. Ontwikkel en beheer een gastronomisch concept door de diagnose van culinair potentieel, menu-engineering, representatieve Mexicaanse en internationale keuken, financiële en strategische managementtools en toepasselijke regelgeving om de gastronomische sector te versterken en bij te dragen aan de economische ontwikkeling van het gebied. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
jul 2021
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Mayab University (Universidad del Mayab S.C.)
Mérida, Mexico

In samenwerking met het prestigieuze wereldwijde instituut voor haute cuisine Le Cordon Blue, zal de Graduatein Gastronomy Anáhuac in staat zijn om zaken op culinair gebied te ... +

In samenwerking met het prestigieuze wereldwijde instituut voor haute cuisine Le Cordon Blue, zal de Graduatein Gastronomy Anáhuac in staat zijn om zaken op culinair gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Zal capaciteiten ontwikkelen om voedings- en drankenbedrijven te adviseren en te adviseren om met succes bij te dragen aan het bereiken van hun doelen, creatief gastronomische producten te ontwerpen en uit te voeren. Het zal ook de cultuur, geschiedenis en gastronomische tradities promoten die zijn identiteit proberen te behouden en handel en eerlijke behandeling bevorderen. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
jul 2021
Campus
 
Universidad Anáhuac Cancún
Cancún, Mexico

Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika.

Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika. -
Bachelor
Voltijds
4 - 5 jaren
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op