$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors in Food and Beverage Studies in het Midden-Oosten 2022

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde lan… Meer informatie

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Het Midden-Oosten heeft een uniek diverse bevolking gevuld met een groot aantal politieke, culturele en religieuze identiteit. In deze setting, hebben de studenten de kans om uit de eerste hand te leren over historische culturen en rijken gevestigd in de regio.

Bachelor Opleiding in Food and Beverage Studies in het Midden-Oosten

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Synergy University Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het programma is speciaal ontworpen voor studenten die een carrière willen bouwen of hun eigen bedrijf op het gebied van gastvrijheid starten. Ontvang een up-to-date opleiding ... +

Het programma is speciaal ontworpen voor studenten die een carrière willen bouwen of hun eigen bedrijf op het gebied van gastvrijheid starten. Ontvang een up-to-date opleiding en praktische vaardigheden die studeren in een van de toonaangevende mondiale toeristische hotspots - Dubai, aangezien het jaarlijks meer dan 15 miljoen toeristen host. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkije

Tegenwoordig, met de voortschrijdende technologie en de veranderende voorkeur van de klant, moeten de gerechten die in de borden worden bereid, vóór het voeren in het oog spri ... +

Tegenwoordig, met de voortschrijdende technologie en de veranderende voorkeur van de klant, moeten de gerechten die in de borden worden bereid, vóór het voeren in het oog springen. -
Bachelor
Engels, Turks
 
American College
Nicosia, Cyprus

Studenten die dit programma voltooien, verdienen een Bachelor of Arts in Culinary Arts. Het programma biedt de nodige kennis en ervaring op het gebied van culinaire kunsten en ... +

Studenten die dit programma voltooien, verdienen een Bachelor of Arts in Culinary Arts. Het programma biedt de nodige kennis en ervaring op het gebied van culinaire kunsten en is bedoeld om de student te helpen bij zijn of haar voorbereiding op een lonende carrière op het niveau van leidinggevende functies in de horeca en catering. -
Bachelor
Engels, Grieks
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
جامعة القدس
Abu Dis, Staat Palestina

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de pri ... +

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de principes van chemie, microbiologie en engineering om voedselproductieprocessen te ontwerpen. Het lesplan van de Food Engineering Department is erop gericht de student de vaardigheden en concepten te bieden die verband houden met voedseltechnologie en -technologie, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe voedselproducten, het ontwerpen van processen voor het produceren van deze voedingsmiddelen, het selecteren van verpakkingsmaterialen, het bestuderen van de houdbaarheid en sensorische evaluatie van het product. Ontwerp en controle van activiteiten in voedselfabrieken, methoden voor het produceren van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, naast het beheren van voedselfabrieken en methoden voor het op de markt brengen van voedingsproducten. Naast de microbiologische en chemische testen zullen studenten levensmiddelentechniek basisfenomenen bestuderen die rechtstreeks verband houden met de productie van voedingsproducten en hun eigenschappen. Het lesplan van de afdeling kwalificeert haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsindustrie die zijn veranderd in een industrie die geavanceerde technologieën en meerdere processen combineert op basis van biochemie en technologie. De afdeling Food Engineering onderscheidt zich door het feit dat het zijn afgestudeerde kwalificeert om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) en engineering van de voedingsindustrie. Naast het werken in verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie, zullen de afgestudeerden van de afdeling gekwalificeerd zijn om ook te werken op het gebied van de farmaceutische en cosmetische industrie, en op het gebied van onderzoek in onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in biowetenschappen en milieutechniek. Ze zullen ook kunnen werken in instellingen die zich bezighouden met de controle van de voedsel- en biotechnologie-industrie (het Instituut voor Normen en Metrologie) en ze zullen ook kunnen werken in adviesbureaus die zich bezighouden met voedsel- en milieuontwikkeling. -
Bachelor
Arabisch
Campus
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkije

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en v ... +

Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis. -
Bachelor
Turks
Campus
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Turkije

Afdeling Gastronomie en Culinaire Kunsten; Tijdens het vierjarige undergraduate-programma worden de kandidaten getraind op gebieden zoals internationale keukentechnieken, Turk ... +

Afdeling Gastronomie en Culinaire Kunsten; Tijdens het vierjarige undergraduate-programma worden de kandidaten getraind op gebieden zoals internationale keukentechnieken, Turkse keukentechnieken, voedsel- en drankbeheer, voedingswetenschap, eetcultuur en geschiedenis, met alle noodzakelijke academische en actuele kennis en praktijken in hun vakgebied , ontwikkelden zich op cultureel en sociaal gebied, wetenschappelijk Het geeft opleidingen in de richting van het opleiden van keukenchefs die problemen kunnen oplossen en met methoden kunnen werken, al deze kennis en vaardigheden kunnen combineren met universele kennis en praktijken, en deze kunnen gebruiken op een manier die gunstig zijn voor hun land en de samenleving waarin ze leven. -
Bachelor
Turks
Campus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkije

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschill ... +

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschillende internationale universiteiten en instituten behoort, is ook een aandachtspunt in Turkije. Het feit dat de culturele structuur verandert en het toerisme de snelst ontwikkelende sector in Turkije is, heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze uitkomst. -
Bachelor
Voltijds
8 maanden
Engels
Campus