close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika 2021

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken. Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld m… Meer informatie

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Bachelor in Food and Beverage Studies in Noord-Amerika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Mexico

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het ... +

De Anahuac Gastronomy Graduate zal in staat zijn om bedrijven op gastronomisch gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Het zal adviescapaciteiten ontwikkelen, advies geven en producten ontwikkelen voor voedings- en drankenbedrijven om met succes bij te dragen aan het bereiken van hun doelstellingen. Het zal op creatieve wijze gastronomische producten ontwerpen en uitvoeren, waarbij het sociaal, ecologisch en economisch welzijn wordt bevorderd. Hij onderzoekt en ontwikkelt voedsel- en drankprojecten, documenteert en genereert kennis over onderwerpen van gastronomisch belang op mondiaal niveau, past de wetenschappelijke methode toe en communiceert deze in een eenvoudige en toegankelijke taal voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Spaans
aug 2021
Campus
 
Kendall College
Chicago, Verenigde Staten +2 Meer

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische ... +

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische restaurant ervaring en -
BA
Voltijds
Campus
 
Paul Smith's College
Paul Smiths, Verenigde Staten

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on ... +

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. -
Bachelor
Voltijds
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
University of Delaware
Newark, Verenigde Staten

Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werk ... +

Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werkgevers ter wereld, biedt uitstekende werkgelegenheid opties rond de hele wereld, of u geïnteresseerd bent in het hotel, food service of andere gastvrijheid operaties bent. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Johnson & Wales University
Providence, Verenigde Staten +1 Meer

Het leiden van een professionele keuken is meer dan weten hoe je een geweldige chef-kok kunt zijn. Het vereist ook de kritische denkvaardigheden en geschiktheid om een ​​voeds ... +

Het leiden van een professionele keuken is meer dan weten hoe je een geweldige chef-kok kunt zijn. Het vereist ook de kritische denkvaardigheden en geschiktheid om een ​​voedseloperatie soepel uit te voeren. Krijg beide in onze Culinary Arts bacheloropleiding. -
BSc
Engels
Campus
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Verenigde Staten

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op ... +

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op een carrière als chef en / of restaurateur. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
120 weken
Engels
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Aeres Hogeschool biedt studenten een opleiding in de agri-food chain management gericht op een management carrière in een van de volgende profielen:

Aeres Hogeschool biedt studenten een opleiding in de agri-food chain management gericht op een management carrière in een van de volgende profielen: -
Bachelor
Voltijds
Engels
sep 2021
Campus
 
Lackawanna College
Scranton, Verenigde Staten

Studenten die zich inschrijven voor de bachelordiploma Restaurant & Foodservice Management van het Lackawanna College , studeren management en leiderschap in de horeca.

Studenten die zich inschrijven voor de bachelordiploma Restaurant & Foodservice Management van het Lackawanna College , studeren management en leiderschap in de horeca. -
Bachelor
Engels
sep 2021
 
The North Coast College
Lakewood, Verenigde Staten

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma d ... +

LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma dat is opgezet door ons zustercollege, New England Culinary Institute. Het curriculum convergeert klassikaal werk met intensief hands-on leren in de foodservice outlets van NECI @ TheNCC. Extra praktijkgericht laboratoriumwerk zal worden aangeboden via intensieve interne practica, laboratoriumcursussen en een laatste externe stage bij een instelling die de vaardigheden van de student op passende wijze zal uitdagen. De BS in Food and Beverage Business Management is ontworpen om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een carrière op professioneel niveau in de hedendaagse voedings- en drankenindustrie. Na voltooiing van het programma wordt van afgestudeerden verwacht dat ze de fundamentele zakelijke, management- en ondernemersvaardigheden begrijpen. Dit programma is bedoeld voor mensen die hun carrière willen bevorderen door creatief problemen te leren oplossen. Na afronding van het programma zijn afgestudeerden in staat om effectief te presteren in managementfuncties op instapniveau en middenniveau in de horeca, zoals assistent-keukenmanager, banket- of evenementenmanager, een manager in een klein restaurant of assistent-manager voor eten en drinken. -
BSc
Engels
sep 2021
Campus
 
Westbridge University
Mexico Stad, Mexico

De student van de International Gastronomy Degree kent nationale en internationale culinaire technieken en werkt creatief uit over voedingsmiddelen die aan voedingsbehoeften v ... +

De student van de International Gastronomy Degree kent nationale en internationale culinaire technieken en werkt creatief uit over voedingsmiddelen die aan voedingsbehoeften voldoen. Het zal vaardigheden ontwikkelen voor het administratieve en boekhoudkundige beheer van bedrijven die zich toeleggen op de bereiding van voedsel en dranken. -
BA
Spanish (Mexican)
jul 2021
Online
 
Cincinnati State
Cincinnati, Verenigde Staten

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technolo ... +

De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technologen op instapniveau of om aanverwante beroepsgebieden te betreden, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid, naleving van regelgeving, toezicht op voedselproductie , en de verkoop van speciale ingrediënten. Tijdens de eerste twee jaar van de bacheloropleiding richten studenten zich op de grondbeginselen van de culinaire kunsten. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de ultramoderne culinaire en baklaboratoria van het Midwest Culinary Institute, onder toezicht van docenten met professionele expertise. In het derde en vierde jaar breiden studenten hun culinaire en voedingswetenschappelijke vaardigheden uit. Cursussen op het hoogste niveau omvatten functionaliteit van voedselingrediënten, ontwerp en ontwikkeling van voedselproducten, sensorische evaluatie en testen, voedselmicrobiologie en andere voorbereiding op professionele carrières. Studenten nemen elk jaar van de bacheloropleiding deel aan ervaringsleren door middel van coöperatief onderwijs. Studenten die krediet willen overdragen aan de staat Cincinnati State voor culinaire cursussen die aan een andere instelling zijn voltooid, moeten een ontmoeting hebben met de programmavoorzitter. Cursusoverdrachtskrediet kan beperkt zijn, op basis van programma-accreditatie en studentensucces in de vorige culinaire cursussen. -
BSc
Engels
sep 2021
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

De Bachelor of Gastronomy heeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor hun prestaties op het gebied van arbeid, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Beroepscom ... +

De Bachelor of Gastronomy heeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor hun prestaties op het gebied van arbeid, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Beroepscompetenties zijn de vaardigheden en attitudes die de afgestudeerde in staat stellen activiteiten op zijn professionele gebied te ontwikkelen, zich aan nieuwe situaties aan te passen en, indien nodig, zijn kennis, vaardigheden en attitudes over te dragen naar nabijgelegen professionele gebieden. Analyse- en synthesevaardigheden, basisonderzoeksvaardigheden, plannings- en managementvaardigheden, gezondheids- en veiligheidsbeheer, teamwerk, effectieve communicatie, onderhandelingsvaardigheden, leiderschap en servicegerichtheid. Ontwikkel en beheer een gastronomisch concept door de diagnose van culinair potentieel, menu-engineering, representatieve Mexicaanse en internationale keuken, financiële en strategische managementtools en toepasselijke regelgeving om de gastronomische sector te versterken en bij te dragen aan de economische ontwikkeling van het gebied. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
jul 2021
Campus
 
Mayab University (Universidad del Mayab S.C.)
Mérida, Mexico

In samenwerking met het prestigieuze wereldwijde instituut voor haute cuisine Le Cordon Blue, zal de Graduatein Gastronomy Anáhuac in staat zijn om zaken op culinair gebied te ... +

In samenwerking met het prestigieuze wereldwijde instituut voor haute cuisine Le Cordon Blue, zal de Graduatein Gastronomy Anáhuac in staat zijn om zaken op culinair gebied te leiden en te ontwikkelen vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie ervan. Zal capaciteiten ontwikkelen om voedings- en drankenbedrijven te adviseren en te adviseren om met succes bij te dragen aan het bereiken van hun doelen, creatief gastronomische producten te ontwerpen en uit te voeren. Het zal ook de cultuur, geschiedenis en gastronomische tradities promoten die zijn identiteit proberen te behouden en handel en eerlijke behandeling bevorderen. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
jul 2021
Campus
 
Vancouver Community College
Vancouver, Canada

Leer van de besten. Begin je kookcarrière op de grootste culinaire school van West-Canada. Verwerf toptechnieken van bekroonde chef-koks en doe tegelijkertijd ervaring op in a ... +

Leer van de besten. Begin je kookcarrière op de grootste culinaire school van West-Canada. Verwerf toptechnieken van bekroonde chef-koks en doe tegelijkertijd ervaring op in authentieke foodservice-omgevingen. Leer de beste culinaire vaardigheden door middel van een bewezen systeem van demonstratie, praktische oefeningen en groepsdiscussies. Dagelijks werk in eetstalletjes op de campus biedt een scala aan professionele ervaring, van informeel tot lekker eten. -
Bachelor
English (Canada)
sep 2021
Campus
 
Universidad Anáhuac Cancún
Cancún, Mexico

Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika.

Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika. -
Bachelor
Voltijds
4 - 5 jaren
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op