Undergraduate Studies (Bachelor) in Food and Beverage Studies in de Verenigde Staten
16 Resultaten in Food and Beverage Studies, Verenigde Staten
Het Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program is bedoeld voor ervaren culinaire studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een ba ... +
Pittsburgh Technical College/ Thiel College Capstone-programma Het programma biedt een breed begrip van het Amerikaanse bedrijfssysteem en legt een basis voor goed burgerschap ... +
Word lid van de leider in wetenschap, technologie en management. Studenten met een hoofdvak binnen het Department of Food Science and Nutrition worden voorbereid op een breed ... +
Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000
Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op ... +
Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on ... +
De voedingswetenschap gebruikt wetenschappelijke en technische principes om voedsel, het behoud en de verwerking ervan te bestuderen.
De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technolo ... +
LANCERING BINNEN 2020! NECI @ The North Coast College Bachelor of Science in Food and Beverage Business Management van het The North Coast College weerspiegelt het programma d ... +
Studenten die zich inschrijven voor de bachelordiploma Restaurant & Foodservice Management van het Lackawanna College , studeren management en leiderschap in de horeca.
Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werk ... +
Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties.