$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors in Food and Beverage Studies in Zuid-Amerika 2022

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde lan… Meer informatie

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Bachelor Opleiding in Food and Beverage Studies in Zuid-Amerika

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Colombia

De gastronomieprofessional van Unihorizontista is meer dan een CHEF, hij is een CULINAIRE KUNSTENAAR die is opgeleid met discipline, leiderschap en vastberadenheid om gastrono ... +

De gastronomieprofessional van Unihorizontista is meer dan een CHEF, hij is een CULINAIRE KUNSTENAAR die is opgeleid met discipline, leiderschap en vastberadenheid om gastronomische voorstellen te bedenken die een verschil maken. Je kunt gastronomische bedrijven leiden, je kunt werken als culinair specialist in nationale en internationale technieken, je hebt de kracht en het vermogen om innovatieve voorstellen te doen voor onder andere gebak, barista, cocktails, pairing en enologie . -
Bachelor
Spanish (Colombia)
jan 2022
Campus
 
Le Cordon Bleu University Perú
Magdalena del Mar, Peru

Dankzij onze praktische methodologie zal Le Cordon Bleu je opleiden zodat je de nodige vaardigheden verwerft om in elke job te kunnen functioneren, BPM-normen (Good Practices) ... +

Dankzij onze praktische methodologie zal Le Cordon Bleu je opleiden zodat je de nodige vaardigheden verwerft om in elke job te kunnen functioneren, BPM-normen (Good Practices) toe te passen en het administratieve en commerciële deel van de hotelsector van wereldklasse correct te beheren. . -
Bachelor
Spaans
mrt 2022
Campus
 
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
Stedelijk gebied rond Santiago, Chili

De International Gastronomy Technician is een technicus van hoog niveau met vaardigheden om deel te nemen aan de uitwerking van gastronomische aanbiedingen in de Chileense en ... +

De International Gastronomy Technician is een technicus van hoog niveau met vaardigheden om deel te nemen aan de uitwerking van gastronomische aanbiedingen in de Chileense en internationale keuken, service van wijnen, dranken en likeuren, in overeenstemming met de normen van de gastronomische industrie en de huidige wetgeving, in overeenstemming met de voorwaarden van hygiëne, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. -
Bachelor
Spanish (Chile)
feb 2022
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Bogotá, Colombia

Door middel van een reeks projecten kunnen studenten kennis verwerven over belangrijke aspecten van regionale gastronomie en andere gebieden van het land, waarvan sommige betr ... +

Door middel van een reeks projecten kunnen studenten kennis verwerven over belangrijke aspecten van regionale gastronomie en andere gebieden van het land, waarvan sommige betrekking hebben op aspecten die verband houden met toerisme en gastronomie -
Bachelor
Spanish (Colombia)
jan 2022
Campus
 
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
Bogotá, Colombia

De professional in Toerisme en Gastronomie van UNINPAHU wordt gekenmerkt door zijn vermogen tot leiderschap, innovatie en dienstverlenende instelling; kan toeristische en gast ... +

De professional in Toerisme en Gastronomie van UNINPAHU wordt gekenmerkt door zijn vermogen tot leiderschap, innovatie en dienstverlenende instelling; kan toeristische en gastronomische projecten beheren en leiden; het is creatief, daarom kan het waardeproposities genereren in de kunst van de gastronomie; Verder ontwerpt het toeristische producten, formuleert en evalueert het beleid gericht op het bevorderen van lokaal, regionaal en nationaal toerisme. Onze professional erkent het belang van toerisme en gastronomie als fundamentele sectoren in de nationale en internationale economie. -
Bachelor
Spaans
jan 2022
Campus
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentinië

Word een professionele bakker van uitmuntendheid met het meest complete programma in Latijns-Amerika op een versnelde manier in slechts 5 maanden. Je leert allerlei soorten br ... +

Word een professionele bakker van uitmuntendheid met het meest complete programma in Latijns-Amerika op een versnelde manier in slechts 5 maanden. Je leert allerlei soorten brood uit binnen- en buitenland maken, maar ook moderne en avant-garde creaties. De cursus moet worden aangevuld met ons boek "Professional Bakery Techniques", geschreven door Paulo Sebess, onze directeur, een expert in internationale bakkerij en winnaar van internationale prijzen. De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg en vastgelegd in high-definition video's zodat je geen enkel detail van de voorbereidingen en technieken mist. Je zult je leerproces ook aanvullen met de cursussen veiligheid en hygiëne op de werkplek en voedselverwerking, voeding, pizza's en empanadas. Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aflevert. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
feb 2022
Online
 
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentinië

De alomtegenwoordigheid in de wereld van de voedseljournalistiek vereist objectiviteit en stijl. De recente trend van blogs en gespecialiseerde publicaties om een concurrerend ... +

De alomtegenwoordigheid in de wereld van de voedseljournalistiek vereist objectiviteit en stijl. De recente trend van blogs en gespecialiseerde publicaties om een concurrerende en innovatieve industrie te promoten en te documenteren, vereist een documentairemakerprofiel dat verder gaat dan de alledaagse verslaggever of correspondent. Unit 1: Gastronomische journalistiek De wetenschap en kunst van het koken Geschiedenis en zijn culinaire hoofdrolspelers Het beroep van de fijnproever: technieken en vaardigheden Het culinaire verhaal: profiel van de gastronomische journalist De stijl en het vermogen van Savoir vivre De essentiële literatuur van de regionale gastronomie Het verschil tussen techniek en kunst bij het schrijven over gastronomie -
BA
Spanish (Argentina)
feb 2022
Online
 
Universidad Nacional de Chilecito
Buenos Aires, Argentinië

Deze carrière biedt je de professionele kennis om diensten te verlenen in de gastronomische en wijnsector. Een professionele opleiding die voldoet aan de eisen van vooral de w ... +

Deze carrière biedt je de professionele kennis om diensten te verlenen in de gastronomische en wijnsector. Een professionele opleiding die voldoet aan de eisen van vooral de wijnwereld, zodat u aan elk detail kunt voldoen en een kwaliteitsservice kunt bieden. De kunst van de Sommellerie is de kwaliteit van het leveren van uitmuntendheid aan elk evenement met ethische waarden van respect en passie. Wat ga je leren tijdens de race? U zult alles weten met betrekking tot de organisatie en ontwikkeling van de gastronomische service, vooral die van de toeristische circuits van hotels en restaurants. Je leert producten uit de regio te communiceren en op de markt te brengen om aan de vraag van de consument te voldoen. Je verwerft vaardigheden voor het schrijven van menukaarten die variëteiten, jaargangen, wijnstijlen, prijzen, geografische regio's of continenten onderscheiden. Je leert hoe je een kelder beheert en begeleidt bij alle evenementen de correcte bediening van de wijn. Hoe is het ras? De opleiding is face-to-face en duurt 3 jaar. Het studieplan bestaat uit 28 vakken. De academische opleiding omvat activiteiten buiten het klaslokaal en een begeleid stagepad waarmee je jezelf kunt ontwikkelen door je kennis van o.a. oenologie, ceremonieel, talen toe te passen in gastronomische en wijnbouwactiviteiten in de regio en in het hele land. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
feb 2022
Campus
 
Instituto Profesional DUOCUC
Stedelijk gebied rond Santiago, Chili

De gastronomische beheerder zal aan het einde van zijn studie in staat zijn om gastronomische aanbiedingen te ontwerpen, beheren, produceren en commercialiseren, internationaa ... +

De gastronomische beheerder zal aan het einde van zijn studie in staat zijn om gastronomische aanbiedingen te ontwerpen, beheren, produceren en commercialiseren, internationaal en nationaal met een Chileense regionale identiteit, en houdt toezicht op en beheert de stadia van het productieproces en de diensten, in de verschillende gebieden van de industrie . gastronomisch, volgens trends, eisen en vastgestelde kwaliteitsnormen. De nationale en internationale klant bedienen door producten aan te bieden die aan hun behoeften voldoen in hun taal, Engels en Frans. Formuleer gastronomische projecten volgens de behoeften van de industrie en beheer de nodige middelen voor de realisatie ervan. In zijn oprichting bevordert Duoc UC de ontwikkeling van integrale mensen, zich bewust van hun transcendente waardigheid, en toegewijd aan mens en samenleving, waarbij ethiek, christelijke waarden en de ontwikkeling van de noodzakelijke vaardigheden voor de wereld van vandaag worden geïntegreerd. Dat verbetert ook het vermogen om als een team te werken, problemen op te lossen en het vermogen om innovatieve ideeën te genereren, te leren en voortdurend bij te werken. -
Bachelor
Spanish (Chile)
feb 2022
Campus
 
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Cundinamarca, Colombia

De professional in gastronomie van de San Mateo University Foundation heeft de vaardigheden om: Toezicht te houden op de gastronomische en drankactiviteiten van het administra ... +

De professional in gastronomie van de San Mateo University Foundation heeft de vaardigheden om: Toezicht te houden op de gastronomische en drankactiviteiten van het administratieve management en deze te verifiëren. Interpreteer en standaardiseer culinaire recepten in overeenstemming met bestaande trends en de vereisten van het etablissement. Controle kwaliteit in gastronomische productieprocessen met behulp van gedefinieerde systemen. Analyseren, plannen en controleren van kosten en uitgaven in de gastronomische operatie. Leid het menselijke talent van de keuken op basis van de projectie van verkoop, productiebehoeften en het beleid van het etablissement. Beheer evenementen met organisatorische en planningscapaciteit die de adequate levering van de vereiste diensten en het permanent zoeken naar innovatie mogelijk maken. Ervaar de organoleptische kenmerken van voedsel en de transformaties die ze ondergaan als gevolg van technologische en culinaire processen. -
Bachelor
Spanish (Colombia)
jan 2022
Campus
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentinië

Word een professionele banketbakker van topkwaliteit die alle noodzakelijke technieken beheerst om in slechts 5 maanden in de beste banketbakkerijen ter wereld te werken. De l ... +

Word een professionele banketbakker van topkwaliteit die alle noodzakelijke technieken beheerst om in slechts 5 maanden in de beste banketbakkerijen ter wereld te werken. De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg, opgenomen in high-definition video's, die je elk detail laten zien, zodat je leert hoe je klassieke en moderne zoete bereidingen, cakes, petits gâteaux, petits fours en desserts maakt op de plaat, als geen andere kant. Je vult je leerproces ook aan met cursussen over veiligheid en hygiëne op de werkplek en omgaan met voedsel, voeding, dranken en sterke drank en inleiding tot de wereld van wijn. Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aanbiedt. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
feb 2022
Online
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentinië

Word een echte MasterChef van uitmuntendheid die alle technieken van gebak, keuken, bakkerij en beheer van gastronomische ondernemingen beheerst. De lessen zijn 100% online, m ... +

Word een echte MasterChef van uitmuntendheid die alle technieken van gebak, keuken, bakkerij en beheer van gastronomische ondernemingen beheerst. De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg, vastgelegd in high-definition video's, die je elk detail laten zien, zodat je alle takken van de gastronomie onder de knie kunt krijgen. Je vult je leerproces ook aan met de cursussen over veiligheid en hygiëne op de werkplek en omgaan met voedsel, voeding, dranken en sterke drank, inleiding tot de wereld van wijn, gastronomische marketing, kostprijsberekening van gerechten, organisatie van evenementen en financiële analyse, zodat je project of onderneming succesvol is. Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aanbiedt. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
feb 2022
Campus