BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in de Verenigde Clermont-Ferrand in Frankrijk 2020

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Met een bevolking van meer dan 100.000 mensen, is Clermont-Ferrand-commune omzoomd door een groot industrieel gebied in Frankrijk. De stad is de thuisbasis van de d 'Auvergne University en Blaise Pascal University.

Bachelor Programma's in de Verenigde Clermont-Ferrand in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Bachelor in International Management

Groupe ESC Clermont
Frankrijk, Clermont-Ferrand
Bachelor
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
15 Jul 2020
Engels
Campus

De Bachelor in International Management is een programma van 3 jaar (100% in het Engels gedoceerd) het aanbieden van de middelbare school afgestudeerden een sterke basis en op ...

Lees meer