BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in de Verenigde Clermont-Ferrand in Frankrijk 2020/2021

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Met een bevolking van meer dan 100.000 mensen, is Clermont-Ferrand-commune omzoomd door een groot industrieel gebied in Frankrijk. De stad is de thuisbasis van de d 'Auvergne University en Blaise Pascal University.

Bachelor Programma's in de Verenigde Clermont-Ferrand in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Bachelor in Internationaal Management

ESC Clermont Business School
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De Bachelor in International Management is een 3-jarig programma (100% in het Engels gegeven) dat afgestudeerden van de middelbare school een sterke basis en training biedt op ...

Lees meer

Bachelor van wetenschap en techniek in deze

SUPINFO International University
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Campus

Het Instituut voor Information Technology in het algemeen wil dat zijn materiaal aan de behoeften van alle bedrijven te voldoen en uitgebreide mogelijkheden voor de werkgelege ...

Lees meer