BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in de Verenigde Nantes in Frankrijk 2020/2021

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Nantes is gelegen aan de rivier de Loire in het westen Frankrijk. Met een personeelsbestand van meer dan 550.000 inwoners, de stad is de 6de grootste in Frankrijk. Het heeft verschillende gebieden van vrijetijdsbesteding en hosts verschillende jaarlijkse feesten. Nantes heeft 2 universiteiten en tal van universiteiten over de hele stad.

Bachelor's Programma's in de Verenigde Nantes in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

International Class / 3e jaar van DN MADE

L’École De Design Nantes Atlantique
Bachelor
jun 2021
<
Voltijds
30 jun 2021
Engels
Campus

De International Class / 3rs jaar van DN MADE, verwelkomt Franse studenten en internationale studenten van verschillende nationaliteiten die een Franse bachelordiploma willen ...

Lees meer

Bachelor in hout en digitale overgang van productie

Ecole Superieure Du Bois
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

De Bachelor in hout- en digitale productietransitie leidt driejarige pilootproductiemanagers op in de houtverwerkende industrie die in staat zijn complexe processen en gereeds ...

Lees meer