212 Bachelorgraad Opleidingen in Frankrijk for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Frankrijk for 2024Filter
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    IPSA leidt luchtvaart- en ruimtevaartliefhebbers op via haar gespecialiseerde technische cursus. Gelegen op het kruispunt van de industriële en academische wereld en met zijn onderzoekslaboratoria gewijd aan de lucht- en ruimtevaart, plaatst het innovatie in het hart van zijn opleiding en bevordert het ook de internationale openheid.

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Word een sterke leider binnen de toeristische sector door de BA (Hons) in Tourism and Hospitality Management te studeren aan BSBI in Berlijn, Duitsland, 's werelds meest innovatieve land volgens de 2020 Bloomberg Innovation Index. Tijdens je BA leer je over het werken in een internationale zakelijke omgeving door middel van modules, waaronder: Economie voor de wereldwijde service-industrie, transport: de luchtvaart- en cruise-industrie en duurzaam toerisme in de derde wereld. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen Hospitality and Food and Beverage Pathway of Tourism and Events Management Pathway , afhankelijk van je carrièredoelen.

    • Lyon, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Emlyon Business School werd in 1872 opgericht door de Kamer van Koophandel en Industrie in Lyon. Het is een van de oudste businessscholen in Europa. emlyon behoort tot de 1% van de internationale businessscholen met de internationale 'triple crown'-accreditatie: AACSB, EQUIS en AMBA. Als zodanig verdient het zijn status als een wereldwijd gerenommeerde school in business en management.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Film & TV Diploma programma bij 3iS is bedoeld voor internationale en Franse studenten met een goede beheersing van de Engelse taal. Deze driejarige opleiding richt zich op regisseren, produceren, filmen en monteren en leidt tot een door de staat erkend diploma.

    • Paris, Frankrijk
    • Bordeaux, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    3iS heeft een bacheloropleiding geluidstechniek ontwikkeld die leidt tot een RNCP-certificering op niveau 6 (National Directory of Professional Certification), 100% in het Engels, die in september 2023 van start gaat op onze campus in Bordeaux. \nDeze driejarige opleiding is gestructureerd rond een balans van veelzijdigheid en expertise en leert alle vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve en duurzame professionele integratie op alle gebieden van audio-activiteiten.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Grote bedrijven opereren over de landsgrenzen heen. Zaken zijn afhankelijk van effectief management en het vermogen om problemen op te lossen. Onze programma's in het hart van Parijs leren je alle vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een bloeiende, internationale omgeving.

    • Dijon, Frankrijk
    • Cachan, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Frans

    De ESTP PARIS Bachelor Construction Manager is een 3-jarige opleiding die leidt tot een bac+3-diploma dat de graad van licentie verleent. Om tegemoet te komen aan de behoeften van een sector in volle transformatie en milieu-uitdagingen, is het doel van het ESTP-bachelorprogramma het opleiden van bouwmanagers in brede zin, efficiënt vanuit technisch, wetenschappelijk en managementoogpunt, verantwoordelijk, met een mondiale visie en operationele controle over de regelgevende en ethische aspecten van hun beroep.

    • Paris, Frankrijk
    • Nice, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration (BBA) kan worden aangepast als een 4-jarige opleiding in de Verenigde Staten of een 3-jarige opleiding in het Verenigd Koninkrijk. IPAG heeft ervoor gekozen om haar BBA-programma te baseren op het Britse model. Dit programma wordt aanbevolen voor diegenen die een carrière in het buitenland of in een internationale omgeving overwegen. De opleiding is algemeen, maar in het derde jaar kunnen studenten zich specialiseren in twee gebieden, die ze vervolgens verder kunnen volgen door te studeren voor een MBA.

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een innovatief traject dat academische uitmuntendheid combineert met een verrijkende, levensveranderende ervaring.

    • Nantes, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BBA Big Data & Management bereidt studenten voor op het vervullen van functieoverschrijdende managementfuncties. Ze verwerven zowel sterke managementvaardigheden (financiën, management, marketing, strategie) als geavanceerde technische vaardigheden bij het verzamelen, analyseren en gebruiken van gegevens voor bedrijfsprestaties. Deze cursus is gezamenlijk ontwikkeld door Audencia en Centrale Nantes en put uit de academische excellentie van beide instellingen om een programma aan te bieden met een sterke internationale en professionele focus.

    • Île-de-France, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De BBA in Digital Operations Management is een internationaal gericht, vierjarig programma waarmee studenten snel hun online zakelijke vaardigheden kunnen opbouwen met een mondiale focus. Dit programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar een internationale carrière; het is gecertificeerd door de Franse RNCP, niveau VI (Management en Business Development).

    • Île-de-France, Frankrijk
    • Orléans, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De BBA in Sustainability and Innovation Management is een vierjarig, internationaal gericht programma waarmee studenten management- en ondernemerschapsvaardigheden kunnen ontwikkelen met de nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit programma is gecertificeerd door de Franse RNCP, niveau VI (projectcoördinator), en stelt studenten in staat de technieken onder de knie te krijgen die verband houden met innovatie en ontwerpdenken, zoals toegepast op uitdagingen op het gebied van duurzame ontwikkeling en CSR (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een internationaal programma over internationale zakelijke praktijken, management, marketing en communicatie.

    • Lille, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    De Business Management Track is bedoeld voor studenten die een balans zoeken tussen academische specialisatie, sectorspecialisatie, internationale en professionele ervaring.

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze innovatieve drie/vierjarige cursus is bedoeld om de volgende generatie bedrijfsleiders te ontwikkelen, die in staat zijn om de uitdagingen van de post-covid-wereld het hoofd te bieden. De internationale business- en managementcursus is een innovatief programma dat de opkomende trends en uitdagingen voor het bedrijfsleven en management aanpakt om nieuwe mondiale bedrijfsleiders te vormen.