573 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Europa for 2024Filter
    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Protestantse Theologie richt zich vooral op de basiskennis van de theologie in haar systematische, historische en culturele dimensie. Afgestudeerden zijn in staat om te werken met bijbelteksten in de oorspronkelijke talen, met behulp van de huidige specialistische methoden. Ze beschikken over basisvaardigheden op het gebied van het begrijpen en interpreteren van teksten (vooral in de christelijke traditie) en zijn in staat deze te interpreteren in hun relevante literaire, historische en ideologische context. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het verwerven van kennis van de grote wereldreligies, filosofisch denken, christelijke ethiek en oecumenische vraagstukken. De opleiding wordt zonder specialisatie uitgevoerd.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in International Studies is een multidisciplinair programma dat studenten voorbereidt om leiders te zijn in een steeds onderling afhankelijkere mondiale gemeenschap. Deze multidisciplinaire major leert ons de wereldaangelegenheden kritisch te onderzoeken en geavanceerde graden en / of carrières na te streven in het internationaal recht, diplomatie, politiek en zaken.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het Hongaarse BA-programma is om studenten een professioneel niveau van Hongaars te bieden in taal en literatuur. Het programma biedt taaltrainingen op basis van de ervaring van het Hongaars als een afdeling voor vreemde talen van de Eötvös Loránd University van Eötvös Loránd University , en benadrukt ook het belang van literaire en culturele studies. Oost- en Oost-Midden-Europa zijn in staat centrale actoren te worden in culturele en economische verbindingen tussen Azië en Europa.

    • Neuchâtel, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Frans

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel je schrijfvaardigheid naast de studie van literatuur uit het verleden en heden.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinese, Russisch

    De menselijke conditie is om antwoorden te zoeken op vele mensgerelateerde en gecreëerde problemen, door te proberen morele, ethische, spirituele en intellectuele betekenis te geven aan de wereld. De Bachelor of Arts in Humanities aan de Schellhammer Business School is een uniek programma dat zich uitsluitend richt op de studie van individuele en collectieve menselijke prestaties en mislukkingen terwijl alternatieve oplossingen worden onderzocht. De multidisciplinaire syllabus die filosofie, psychologie, antropologie, economie, politiek, taal, sociologie, rechten, ethiek en bedrijfskunde omvat, geeft studenten een breed onderwijsperspectief met de mogelijkheid om toekomstige carrières na te streven in het onderwijs, de media, de politiek of zelfs het bedrijfsleven waar vaardigheden worden aangescherpt dit programma zoals kritisch, analytisch en creatief denken, intellectuele behendigheid en innovatie worden zeer gewaardeerd. In lijn met alle andere post- en niet-gegradueerde programma's aan de Schellhammer Business School , zullen de vele problemen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd - overbevolking, klimaatverandering, besmetting, vervuiling, uitputting van hulpbronnen, grove ongelijkheid, falende economische systemen en politiek dogmatisme worden onderzocht, terwijl een nieuw systeem van overtuigingen.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    De graad in geesteswetenschappen streeft ernaar studenten te trainen in een holistisch begrip van de werkelijkheid en hen de nodige vaardigheden te bieden om proactief met de samenleving om te gaan; de realiteit en onderliggende antropologische achtergrond begrijpen en kritisch beoordelen en de wetenschappelijke, technische of sociale vorming van de student met de geesteswetenschappen integreren in een synthese van kennis...

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Venice, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    Ben je geïnteresseerd in vreemde talen, literatuur, culturen en beschavingen? Wil je meer leren over taalwetenschap en hoe taalkundige en culturele identiteiten worden opgebouwd? Dit programma geeft je de mogelijkheid om je kennis van ten minste twee talen en mogelijk een derde te versterken door uit meer dan 20 talen te kiezen.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Geschiedenis is de beste manier om de wereld om ons heen te begrijpen. Wat is geslacht, ras, klasse, religie, staat, rijk, kapitalisme? Wat is de VS, China, het Verenigd Koninkrijk, Ierland? Wat is de NAVO en de EU? Onze historici verklaren de moderne wereld door terug te grijpen naar het Romeinse rijk, de Middeleeuwen, de Renaissance, de Reformatie en de grote moderne revoluties in heel Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië. Vanaf hun eerste jaar vertrouwen we erop dat onze studenten keuzes maken en breed uitwerken over al deze geschiedenissen om te begrijpen waar we vandaan komen. En vanaf het begin van je studie krijg je in kleine groepen les van deskundige historici. Ons aanbod in tijd en ruimte, ons vertrouwen in jou om te verkennen en goede keuzes te maken, en ons lesgeven in kleine groepen vanaf het eerste jaar van de opleiding, kenmerken ons onder onze peer-universiteiten.

    • Olomouc, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De drie jaar durende studie omvat literatuurwetenschap (Inleiding tot de literatuurwetenschap, de Britse literatuur van de 19e en 20e eeuw, de Amerikaanse literatuur van het begin tot de 1e helft van de 20e eeuw);

    • Lugano, Zwitserland

    Op de campus

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    4 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Literatuur is een van de belangrijkste creatieve handelingen van de mensheid, en de studie van literatuur oefent niet alleen onze vaardigheden van interpretatie en kritisch denken uit, maar geeft ons ook toegang tot de geschiedenis en ideeën die onze wereld hebben gevormd.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek een scala aan academische vakken naast uw grote specialisatie en bestuderen vanuit een breed wetenschappelijk perspectief, met specifieke wetenschappelijke programma in de medische en natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, en u kunt uw diploma om uw eigen leerdoelen te voldoen aan te passen.