688 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Marshall, Verenigde Staten

    Afstand leren

    Engels

    Word een effectieve, ethische schrijver en communicator met de 100% online Bachelor of Arts in professioneel schrijven en communicatie van Southwest Minnesota State University . Ons curriculum combineert schrijf-, retoriek-, kunst- en communicatiecursussen om ervoor te zorgen dat je afstudeert als een veelzijdige professional die klaar is voor de werkplek. Dit interdisciplinaire programma levert de vaardigheden die je nodig hebt voor functies als contentmarketeer, social media manager, copywriter en public relations-specialist.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online bachelor in geschiedenis van King University kan je voorbereiden op de leerbevoegdheid van de klassen 6-12 of je kunt een carrière nastreven als staatsvertegenwoordiger, archivaris, professor of advocaat. Ontwikkel cruciale vaardigheden op het gebied van communicatie, onderzoek en kritisch denken door onze multiculturele, wereldwijde focus.

    • Montreal, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Theology-programma biedt een rijke inleiding tot de geschiedenis, theologie en culturele tradities van het christendom. Studenten zijn welkom bij dit programma uit verschillende denominaties en culturen. U zult groeien in de kennis van uw geloof, uw geestelijk leven verdiepen en toegerust worden voor kritisch denken. De BTh is een opleiding aan de McGill University, met inschrijving via The Presbyterian College. Je betaalt je collegegeld via het College en neemt deel aan het gemeenschaps- / aanbiddingsleven van het College. Je zult alle voordelen hebben van studeren aan een vooraanstaande Noord-Amerikaanse universiteit, en ook de steun van de christelijke gemeenschap en vriendschap tijdens je studie. Internationale studenten die zich via het College inschrijven, betalen collegegeld dat in lijn is met dat van Canadese studenten.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontworpen door docenten en medewerkers die verschillende onderwerpen vertegenwoordigen, biedt de online Bachelor of Arts in Professional Leadership and Ethics van Methodist University je een interdisciplinair perspectief om je carrière vooruit te helpen. Het curriculum richt zich op "3 C's": samenwerking (interpersoonlijke communicatie en ontwerp), contextualisering (onderzoek en analyse) en bijdrage (toepassing en beroepspraktijk).

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Als je geïnteresseerd bent in rechtenstudie, graduate school, bedrijfsleven, overheid of archief- en onderzoekswerk, dan is EOU's bekroonde online bachelor in geschiedenisprogramma ideaal voor jou. Verken interdisciplinaire culturele perspectieven en ontwikkel vaardigheden in kritisch denken en onderzoek terwijl je samenwerkt met deskundige docenten.

    • Lacey, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het geschiedenisprogramma van Saint Martin's University bestaat uit een kritisch onderzoek van de volkeren, plaatsen en culturen van de wereld in het verleden. Studenten die geschiedenis studeren aan Saint Martin's hebben de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met onze uitstekende, bekroonde faculteit in de nabijheid van Olympia, de hoofdstad van de staat Washington.

    • Cincinnati, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons transdisciplinaire curriculum is ontworpen om je voor te bereiden op een toekomst in de voorhoede van hedendaagse poëzie en creatief schrijven.

    • Rutherford, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als afstudeerrichting Geesteswetenschappen nodigen we je uit om een studieprogramma samen te stellen dat aansluit bij jouw interesses! Je hebt de mogelijkheid om vakken uit alle geesteswetenschappen bij elkaar te brengen en te verbinden rond een bepaald thema, stroming of stroming. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je te concentreren op de evolutie van de westerse cultuur door middel van kunst, literatuur, muziek, filosofie en/of religie met een concentratie in interdisciplinaire studies of Global Peace & Justice.

    • Winnipeg, Canada

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Frans

    Onze BA, gespecialiseerd in Franse studies, stelt je in staat om je lees- en schrijfvaardigheid aan te scherpen, maar vooral om een diepgaande studie van de Franse literatuur, taalkunde, geschiedenis en culturen uit te voeren.

    • Winter Park, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    80 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Door verhalen te vertellen, kunnen we de verste uithoeken van onze ervaring verkennen - of het nu onze eigen ervaring is of die van iemand anders. En op deze manier hebben verhalen ook de kracht om de wereld vorm te geven. Full Sail's bachelor of fine arts graad in Creative Writing kunt u die macht te hanteren op een manier die is in een keer zinvol en savvy.

    • Hamilton, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Filosofie wordt gebruikt om belangrijke concepten zoals waarheid, God, sterfelijkheid, schoonheid, kennis en realiteit te verduidelijken en te interpreteren. Deze concepten spelen een belangrijke rol in ons zelfinzicht en onze interpretatie van de wereld.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak kennis met de inzichten van grote denkers van over de hele wereld en door de geschiedenis heen, terwijl je vaardigheden ontwikkelt op het gebied van kritisch denken, argumentanalyse en culturele geletterdheid. Wij bereiden afgestudeerden voor op een snel veranderende wereld. Studenten die ervoor kiezen zich te concentreren op filosofie, zullen oude en hedendaagse filosofen bestuderen terwijl ze deelnemen aan een rigoureus debat, de grote vragen stellen en hun kritische denkvaardigheden aanscherpen. Studenten die ervoor kiezen zich op religie te concentreren, maken kennis met de academische studie van de wereldreligies. Ze duiken in de heilige teksten, rituelen, geschiedenis en ethiek van verschillende culturen terwijl ze leren effectief te communiceren met degenen die anders denken dan zijzelf. De interdisciplinaire filosofie en interdisciplinaire religieconcentraties stellen studenten in staat hun eigen majors te maken door tot negen studiepunten van buiten de afdeling naar de major te tellen.

    • Lethbridge, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Filosofie onderzoekt fundamentele vragen over de aard der dingen; over het universum als geheel, over de mens, de maatschappij, wetenschap, ethiek en kunst. Als filosofiestudent leer je over de intellectuele basis van onze politieke, sociale en juridische systemen, en over ons begrip van de principes van de moderne wetenschap en technologie. Je verkent diepgaande theoretische, praktische en morele kwesties die niet gemakkelijk in meer gespecialiseerde disciplines passen.

    • Ottawa, Canada

    Op de campus

    Engels

    • Ottawa, Canada

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    De licentiaat in kerkelijk recht vereist 75 eenheden cursussen, waarvan 66 verplichte cursussen. De zes-sessie Licentiaat in het kerkelijk recht programma wordt beheerst door de apostolische constitutie Veritatis Gaudium en de daaropvolgende wetgeving en normen van de Heilige Stoel.