BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Delaware Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor Programma in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Delaware in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Delaware Filter

Bachelor in internationale studies

Ohio Wesleyan University
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Ohio Wesleyans onderscheidende internationale studies major richt zich op ervaring en connecties. Als student heb je veel kansen om echte ervaring op te doen door middel van s ...

Lees meer