BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Fayette Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Geestes- en sociale wetenschappen bevordert en het begrip van een breed scala aan vaardigheden door de studenten met een grote verscheidenheid aan cursussen. De skillsets leerlingen leren misschien waardevolle over een groot aantal industrieën in de groeiende wereldwijde arbeidsmarkt zijn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor's Porgramma in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Fayette in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Fayette Filter

Bachelor in de geschiedenis

Central Methodist University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Vragend beslissingen en acties uit het verleden, nieuwsgierig zijn naar historische gebeurtenissen en het hebben van meningen over sociale en politieke kwesties zijn slechts e ...

Lees meer