BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Holland Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Bijgenaamd de tulp stad voor de hand liggende redenen, de kust van de stad van Holland is de thuisbasis van 33.000 inwoners. Het heeft een goed ontworpen onderwijssysteem dat vier instellingen voor hoger onderwijs met zich meebrengt. Verschillende programma's in de kunsten en godsdienstwetenschappen worden hier aangeboden onder anderen.

Top Bachelor Opleiding in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Holland in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Holland Filter

Bachelor in internationale studies

Hope College
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De major internationale studies is bedoeld voor studenten die van plan zijn een beroep uit te oefenen waarbij een internationale focus bijzonder waardevol zal zijn. Het bereid ...

Lees meer

Bachelor in de geschiedenis

Hope College
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Historici zijn verhalenvertellers van de maatschappij - en de meest vitale critici ervan. Ze werken aan het vinden van de waarheid over het verleden en besteden veel aandacht ...

Lees meer