BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Stillwater Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Stillwater is een stad in Saratoga County, New York, Verenigde Staten.

Beste Bachelor in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Stillwater in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Stillwater Filter

GESCHIEDENIS

Oklahoma State University
Bachelor
Engels

Wat is geschiedenis? De geschiedenis leert je culturen en samenlevingen uit het verleden te begrijpen en een betrokken burger te zijn. Je leert overtuigend schrijven en kritis ...

Lees meer