BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor Programma's in Geesteswetenschappen Studies in Wit-Rusland 2020

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen is een gevarieerd gebied van onderzoek dat studenten kunnen voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in een enorm scala aan industrieën. Degenen die willen werken in de sociale dienstverlening, onderwijs of een carrière met betrekking tot de kunsten kunnen profiteren van zich te concentreren op dit gebied.

De Republiek Belarus is gelegen in het oostelijk deel van Europa. Belarus biedt een van de beste platforms voor onderwijs. Studie in Wit-Rusland is een optimale manier om Russische en Wit-Russische taal te leren.

Deeltijd Bachelor in Geesteswetenschappen Studies in Wit-Rusland

1 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Wit-Rusland Filter

Specialist - Geschiedenis

Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Campus

De specialist is: om te werken in onderzoeksinstellingen, bibliotheken zijn, archieven, organisaties en instellingen van de cultuur, midden-en hoge

Lees meer