BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Geesteswetenschappen in Italië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een humaniora-opleiding kan studenten voorbereiden op een loopbaan als onderwijs, recht of ambtenarij door een multidisciplinaire benadering van de studie van de menselijke cultuur. Cursussen kunnen een onderzoek van geschiedenis, talen, kunst en filosofie omvatten.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Bachelor in Geesteswetenschappen in Italië

1 Resultaten in Geesteswetenschappen, Italië Filter

Bachelor's Degree in Global Humanities

Sapienza University of Rome
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De graad in Global Humanities heeft tot doel studenten kennis en competenties te bieden op het gebied van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen met een mondiaal en tra ...

Lees meer