BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Geesteswetenschappen in Spanje

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Een humaniora-opleiding kan studenten voorbereiden op een loopbaan als onderwijs, recht of ambtenarij door een multidisciplinaire benadering van de studie van de menselijke cultuur. Cursussen kunnen een onderzoek van geschiedenis, talen, kunst en filosofie omvatten.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Bachelor Programma in Geesteswetenschappen in Spanje

2 Resultaten in Geesteswetenschappen, Spanje Filter

Bachelor of Arts in Humanities

Schellhammer Business School
BA
08 feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Spaans
Frans
Duits
Italiaans
Chinese
Japans
Russisch
Campus

De menselijke conditie is om antwoorden te zoeken op vele mensgerelateerde en gecreëerde problemen, door te proberen morele, ethische, spirituele en intellectuele betekenis te ...

Lees meer

Bachelor in digitale geesteswetenschappen (eigen titel-URL)

ESDi - Design School
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Spaans
Campus

Denk je aan Digital? Als je je dag op sociale media besteedt aan het analyseren van virale trending onderwerpen en video's, je alle films over kunstmatige intelligentie hebt g ...

Lees meer