BACHELORSTUDIES

Bachelors in Geesteswetenschappen in Tsjechië

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

De studie van humaniora is multidisciplinair en omvat het leren over culturele onderwerpen, waaronder kunst, muziek, talen, literatuur en geschiedenis. Studenten van deze programma's kunnen ervoor kiezen hun studie te richten op specifieke disciplines of een goed afgeronde benadering van hun humaniora-onderwijs volgen.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Bachelor Opleiding in Geesteswetenschappen in Tsjechië

2 Resultaten in Geesteswetenschappen, Tsjechië Filter

Bachelor in Liberal Arts and Humanities

Faculty of Humanities, Charles University
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Onze bacheloropleiding Liberal Arts and Humanities aan de Charles University biedt hoogwaardig onderwijs in de geesteswetenschappen en stelt je in staat kennis op te doen in e ...

Lees meer

BA in Geesteswetenschappen, Samenleving en Cultuur

Anglo-American University
BA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Arts in Humanities, Society And Culture is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat modern en interdisciplinair onderwijs biedt in humanitaire k ...

Lees meer