51 Bachelorgraad Opleidingen in Georgië for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Georgië for 2024Filter
    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Business Administration aan Ilia State University is bedoeld voor internationale studenten die een diploma behalen om te strijden voor de banen van vandaag en morgen door een uitgebreide kennisbasis op te bouwen. Deze major bereidt professionals voor op verschillende functies in organisaties met winstoogmerk, non-profitorganisaties en de publieke sector wereldwijd.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Na afronding van de 3-jarige bacheloropleiding met dubbele graad aan de Caucasus University en de Fairleigh Dickinson University ontvangt de student een diploma van twee universiteiten. Het programma geeft de student de academische graad van Bachelor of Computer Sciences van de Caucasus School of Technology en een Bachelor of Science van Fairleigh Dickinson University.

    • Tbilisi, Georgië

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het bachelorprogramma Politiek en Internationale Betrekkingen biedt studenten inzicht in de essentie van politiek en internationale betrekkingen en voorziet hen van vaardigheden die nodig zijn om in een multiculturele omgeving te kunnen functioneren, terwijl ze tegelijkertijd competent en competitief worden in een internationale omgeving.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    De missie van het programma Electrical and Electronic Engineering is om onze studenten voor te bereiden op een loopbaan in het door hen gekozen vakgebied. Als zodanig beoogt het programma kwaliteitsonderwijs, adviesdiensten en studentenondersteuning om ervoor te zorgen dat studenten hun doelen bereiken en de kennis en ervaring opdoen die nodig zijn om te slagen in dit veeleisende veld.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA opleiding Economie werd opgericht in 2011 en biedt studies in het Engels als in het Georgisch. Het introduceert de studenten aan macro- en micro-economische theorie, monetair en fiscaal beleid, modellen van de internationale economie. Daarnaast zullen de studenten kennis bij de evaluatie van de wereldeconomie te verkrijgen, evenals bekend met de belangrijkste denkers die verband houden met het veld te worden.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma voor bedrijfskunde is om de student kennis te verschaffen van de moderne zakelijke omgeving door een solide basis te bieden voor delen van bedrijfskunde, zoals economie, financiën, marketing, boekhouding, management, enz .; evenals zakelijke afdelingen zoals Toerisme, bankieren, verzekeringen, industrieel, financieel, administratief, enz. Na het voltooien van het programma zal een student de nodige basisondernemersvaardigheden ontwikkelen, evenals kennis en vaardigheden die nodig zijn voor lager en middelbaar niveau managers in Georgië en wereldwijd. De internationaal gekwalificeerde afgestudeerden van BBA kunnen banen aannemen in bovengenoemde of vergelijkbare gebieden of een eigen bedrijf en startups runnen en tenslotte kunnen zij het onderwijs voor hogere niveaus voortzetten.

    • Kutaisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Management Bachelor-programma is gericht op het voorbereiden van gekwalificeerde, competitieve, in overeenstemming met moderne vereisten management bachelors met continue professionele groeivaardigheden.

    • Batumi, Georgië

    Full time

    Op de campus

    Het doel van het programma is de opleiding van hooggekwalificeerde experts, gericht op praktisch maritiem-operationeel werkbaar om te voldoen aan de concurrentie-eisen die op de Georgische, Oekraïense en internationale onderwijs- en arbeidsmarkten bestaan.

    • Batumi, Georgië

    Full time

    Op de campus

    Het programma is gericht op het beheersen van de kennis van de activiteit met betrekking tot het beheren van cultuur- / kunstinstellingen en de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn voor het beroep van cultuurmanager, waardoor de afgestudeerden kunnen helpen bij het beheer van de organisatie, onderzoek en het analyseren van de resultaten om een weloverwogen beslissing te nemen en beheer de culturele sfeer met moderne maatstaven.

    • Zugdidi, Georgië

    Engels

    Het doel van het onderwijsprogramma Rechten om de studenten te bieden: Brede theoretische kennis over de systemen van nationaal recht, over de belangrijkste kenmerken, principes en instituten van nationaal recht, zal de kennis verschaffen van rechtsprincipes in het algemeen, waarden, politiek, sociale, historische en filosofische aspecten van het recht, ook de kennis van de nationale en internationale wetenschappelijke gedachten en wetten, evenals diepgaande kennis en speciale voorbereiding op het gebied van publiek, privaat en / en strafrecht.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Georgian American University (GAU) Business Administration Undergraduate (Engels) Programma wordt gemaakt door zeer ervaren financiële analisten, wetenschappers en business captains, gebaseerd op de beste ervaringen die in de VS worden toegepast. Het programma zal afgestudeerden helpen om competitief te worden, ontwikkelingsgericht. 90% van onze Alumni is werkzaam in de Kaukasus, Europa en de VS, 60% van de actieve studenten is in dienst, 98% van de Quant-programmastudenten zijn in dienst. Onze werkgevers en partners zijn onder meer Amazon, Google, National Bank of Georgia, Londen, premium lokale en internationale banken: TBC Bank, Bank of Georgia, topverzekeringen, ontwikkelings- en IT-bedrijven. GAU BBA afgestudeerden blijven studeren aan topuniversiteiten over de hele wereld.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Undergraduate Program in Business Administration (in het Engels) is bedoeld om een ​​beheerder te stimuleren die zich bewust is van management, marketing, financiën en boekhouding voor kleine, middelgrote, nationale of multinationale ondernemingen die actief zijn in Georgië, de Kaukasus of de Zwarte-Zeeregio. De beheerder beschikt over de kennis en vaardigheden om de processen op het gebied van productie, service, bouw en goederencirculatie goed te beheren, rekening houdend met de uitdagingen van het wereldbedrijf en het tempo van ontwikkeling.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het curriculum van de bachelor is om studenten te voorzien van de wiskundige taal en terminologie, de techniek van het wiskundig bewijs, wiskundige methoden, beschrijving door gebruik van wiskundige modellen van de toegepaste soort problemen en een onafhankelijke ontwikkeling van deze modellen in de theoretische en / of toegepaste framework , evenals de evaluatie vaardigheden.