BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Geschiedenis in de Verenigde Keuka Park Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een Bachelor in de geschiedenis zullen de studenten te voorzien van de informatie van de historische gebeurtenissen over de verschillende leeftijden van de menselijke cultuur. Het zal ook het verlenen van de instrumenten te vergelijken en het contrast hoe verschillende culturen ontwikkeld en de omstandigheden die geleid hebben tot de verschillende situaties in de geschiedenis.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor in Geschiedenis in de Verenigde Keuka Park in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Geschiedenis, Keuka Park Filter

Politieke wetenschappen en geschiedenis

Keuka College
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Het programma in de politieke wetenschappen en geschiedenis verkent het erfgoed van de westerse beschaving als het gaat om moderne overheid, de interacties tussen westerse en ...

Lees meer