BACHELORSTUDIES

Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Geschiedenis in Wit-Rusland 2020

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Een Bachelor in de geschiedenis zullen de studenten te voorzien van de informatie van de historische gebeurtenissen over de verschillende leeftijden van de menselijke cultuur. Het zal ook het verlenen van de instrumenten te vergelijken en het contrast hoe verschillende culturen ontwikkeld en de omstandigheden die geleid hebben tot de verschillende situaties in de geschiedenis.

In Wit-Rusland, universitair onderwijs is het hoogste niveau van het academisch onderwijs achtervolging. Het heeft ook een extra post-secundair niveau, die andere verwante beroepsopleiding biedt. Na de undergraduate-diploma, het onderwijs geeft u de gelegenheid om uw onderwijs te bevorderen met het oog op uw academische achtervolging uit te breiden tot master of doctoraal diploma niveau.

Deeltijd Bachelor Programma in Geschiedenis in Wit-Rusland

1 Resultaten in Geschiedenis, Wit-Rusland Filter

Specialist - Geschiedenis

Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Campus

De specialist is: om te werken in onderzoeksinstellingen, bibliotheken zijn, archieven, organisaties en instellingen van de cultuur, midden-en hoge

Lees meer