BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Global Business in Denemarken

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Global business verwijst naar het uitvoeren van activiteiten op internationaal niveau. Veel bedrijven willen medewerkers die de culturele en historische gevoeligheid die nodig zijn om het werk uit te voeren in het buitenland te begrijpen, en het bestuderen van wereldwijde business kan helpen individuen om hun houding en gedrag ten aanzien van andere culturen en gewoonten te verbeteren.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Bachelor's Opleiding in Global Business in Denemarken

2 Resultaten in Global Business, Denemarken Filter

Bachelor in de value chain management

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
Engels
Campus

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met een focus op het analyseren, verbeteren en innoveren van waardeketens in wereldwijde zakelijke omgevingen.

Lees meer

Bachelor in de Global Business Engineering

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
9 semesters
Engels
Campus

4½-jarige bacheloropleiding in het Engels die studenten voorbereidt op een carrière in het bedrijfsleven en in de industrie.

Lees meer