Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Bachelors in Global Management 2019/2020

Een bachelor's degree is vaak de eerste post-secundair programma dat studenten kiezen. Zoals veel bedrijven en werkgevers vereisen een bachelor's degree, studenten gebruik maken van de programma's voor te bereiden op de carrières die ze hopen te winnen. De programma's algemeen duurt ongeveer vier jaar in beslag.

Wat is een bachelor in Global Management? Zoals de zakenwereld blijft opereren op een wereldwijd platform, de noodzaak voor studenten met een goed begrip van de lokale culturen, zakelijke gewoonten en taal groeit. Individuen aan dit programma kan onderwerpen binnen het gebied van boekhouding, marketing, bedrijfsvoering en financiën te bestuderen. Zij kunnen ook worden ingeschreven in taal studies, culturele studies, en de relatie tussen maatschappij en het bedrijfsleven.

De voordelen van de inschrijving in het programma van deze bachelor kan onder meer blootstelling aan internationale zakelijke professionals, stageplaatsen met lokale bedrijven die internationaal actief zijn, en toegang tot de instructeurs en zakelijke leiders die met succes werkzaam zijn in deze sector.

De kosten verbonden aan inschrijving in een globaal beheersprogramma kan heel verschillend van school naar de andere. Collegegeld en vergoedingen kan worden beïnvloed door de landen waar de onderwijsinstellingen liggen. Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan een programma, moet individueel contact met de scholen voor informatie.

Afgestudeerden hebben toegang tot een internationale carrière. Ze vinden vaak posities in hun omgeving met bedrijven die actief zijn op internationaal niveau. Dit biedt de afgestudeerden met mogelijkheden om te reizen in en vertrouwd te raken met veel verschillende landen en culturen. Afgestudeerden kunnen banen in de publieke en private sector te vinden.Als een wereldwijde manager, afgestudeerden hebben vaak de mogelijkheid om medewerkers te trainen, om producten te pitchen aan buitenlandse klanten, en werken als human resources managers op een internationaal niveau.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​student in dit programma zijn, controleert u de opties in de programmalijst. Met de handige lead formulier, krijgt u toegang tot individuele scholen te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Global Management

Simpson College

Wij bieden uitgebreide zakelijke curriculum met een focus op het management. Senioren nemen deel aan het beheer senior seminar en neem een ​​wereldwijde gerichte inslag. ... [+]

Je ziet de grote anders naar elke school (global business, het internationale bedrijfsleven, internationale management) vermeld, maar Simpson's Global Management belangrijke onderscheidingen heeft om het te onderscheiden:

Wij bieden uitgebreide zakelijke curriculum met een focus op het management. Senioren nemen deel aan het beheer senior seminar en neem een ​​wereldwijde gerichte inslag. De wereldwijde component is niet alleen toe te voegen studie van een andere taal. Studenten trekken wereld politiek, cultuur, religie en geschiedenis cursussen in hun business studies. Onze business professoren met internationale onderzoek, onderwijs en ervaring in het bedrijfsleven zijn enthousiast om te werken met een wereldwijd gerichte studenten. Studenten profiteren van mei termijn semester en jaar durende internationale studie opties, internationale stages en arbeidsbemiddeling. In onze enquête van 2012 afgestudeerden (100% respons), hadden alle studenten full-time baan gevonden. ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Europeia

Een graad in Management heeft tot doel de beste graad in het management in Portugal te worden en is gericht op het voorbereiden van studenten voor een globale wereld. Een ... [+]

Een graad in Management heeft tot doel de beste graad in het management in Portugal te worden en is gericht op het voorbereiden van studenten voor een globale wereld. Een management cursus in lijn met de nieuwste wereldwijde trends op het gebied en geeft de mogelijkheid om de verschillende gebieden die deel uitmaken van de know-how van het management te verkennen en vaardigheden zoals leiderschap en team management te ontwikkelen.

Deze graad, onderwezen 100% in het Engels, heeft een halveringstijd van internationale mobiliteit * verplicht in het 3e studiejaar, en de student heeft nog steeds de mogelijkheid van het bijwonen van een van de drie internationale scholen van referentie in dit gebied:... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern Denmark

Met een bachelor in ingenieursdiploma in Global Management and Manufacturing, kun je een nieuw bedrijf starten, van Alaska tot Nieuw-Zeeland. Je bent verantwoordelijk voo ... [+]

Bachelor in Global Management en Productie (BEng)

Dit programma wordt in het Engels aangeboden.Als technisch student werk je in groepen, werk je samen met bedrijven aan projecten en ben je erg in trek op de arbeidsmarkt.

Vier kerncompetentiegebieden

De hoofdinhoud van de opleiding is gebaseerd op vier hoofdthema's:

Supply chain management - productie en operationeel beheerBedrijfsmanagementInternationale oriëntatie en cultureel begripPersoonlijke vaardigheden.

Studeer omgeving

Elk jaar kiezen meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld om te studeren aan de University of Southern Denmark , zodat je deel gaat uitmaken van een levendige internationale studentenomgeving. Wij zijn van mening dat ingenieurs van nu een globaal perspectief moeten kunnen beheersen en we moedigen internationale en Deense studenten aan om een ​​of twee semesters in het buitenland door te brengen op een stage of als uitwisselingsstudent. Faculteit Ingenieurswetenschappen heeft een studentgerichte benadering van leren aangenomen en het lesgeven is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten nemen aanzienlijk deel aan de les en voeren projectwerk uit in kleine teams. Leer meer over de studieomgeving van de studenten zelf.... [-]

Denemarken Odense
September 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands