BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor's Programma's in Theologie in UK 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

In grote lijnen, goddelijkheid is de studie van de theologie in de context van een bepaalde godsdienst. In de meeste gevallen, dit verwijst naar het christendom en kunnen bestaan ​​uit disciplines zoals homiletiek en prediking, dogma, doctrine, de Schrift en liturgie.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd Bachelor in Theologie in UK

2 Resultaten in Theologie, Verenigd Koninkrijk Filter

BD in goddelijkheid en theologie

University of London
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;8 jaren
Engels
Online

Bestudeer het Divinity and Theology-programma met academische leiding van de University of London waar ter wereld je ook bent.

Lees meer

Ecclesiastical Bachelor of Divinity

Maryvale Institute
Bachelor
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
5 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De kerkelijke bachelor in de godgeleerdheid is een vijf jaar durende part-time afstandsonderwijs-opleiding in de theologie die een uitgebreide uiteenzetting en analyse van de ...

Lees meer