Deeltijd Bachelor's Programma's in Godsdienstwetenschappen in Australië 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.Een BA in Religious Studies is gericht op verschillende culturen en mensen en hun overtuigingen. Het probeert te begrijpe… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Een BA in Religious Studies is gericht op verschillende culturen en mensen en hun overtuigingen. Het probeert te begrijpen waarom en hoe mensen verschillende paradigma's en hoe deze te helpen begrijpen van de ethische aspecten van het leven. Op deze manier wordt de mate gericht op religieuze ideeën en praktijken en hun effect de relaties tussen verschillende culturen.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Deeltijd Bachelor Programma in Godsdienstwetenschappen in Australië

Lees Minder

Avondale College of Higher Education
Cooranbong, Australië +1 Meer

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie.

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie. -
Bachelor
Online en Campus gecombineerd
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online