BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Griekenland 2020

Studenten die zich inschrijven in Bachelor programma's in Griekenland hebben de mogelijkheid te kiezen uit een gevarieerde set van studiegebieden, die binnen het bedrijf, techniek, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, gastvrijheid, vervoer of juridische sectoren. Scholen in Athene en heel Griekenland vaak stimuleren de internationale relaties met buitenlandse universiteiten. Deze allianties kunnen verbeteren studenten 'ervaring en het bevorderen van cross-cultureel bewustzijn in de hedendaagse ' s leeftijd van snel toenemende globalisering.

Bachelor programma's in Griekenland vaak drie tot vier jaar in beslag, en vaak begint met een fundamentele studie jaar, die het algemeen onderwijs onderwerpen en de basis te leggen voor een productieve opleiding. Universiteiten in Griekenland aanvaardt studenten voor de inschrijving op basis van hun kwaliteiten op nationaal gestandaardiseerde tests, toegediend bijna aan het eind van de middelbare school.Er zijn twee belangrijke types van universiteiten in Griekenland: Universiteiten en Hogere instellingen voor technologisch onderwijs. Terwijl de meeste instellingen voor tertiair onderwijs in Griekenland zijn openbaar, zijn er enkele prive-instellingen en samenwerkingsverbanden met buitenlandse hogescholen, die niet passen in een van de universiteit / technologische opvoeding structuren.  

Om meer te lezen over hoe u kunt instellen op je pad in de richting van een mooie carrière in een van de vele verschillende bacheloropleidingen, aangeboden door deze erkende universiteiten in Griekenland, scroll naar beneden en lees meer!

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfskunde

ICBS Business College
Griekenland, Thessaloniki + 1 Meer
Bachelor
Oktober 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het academisch jaar begint begin oktober en eindigt half mei. Het programma wordt geleverd in full-time modus, 3 dagen per week, 6 uur per dag. Alle vakken / modules hebben 15 ...

Lees meer

Bachelor in het onderwijs in het lager onderwijs

University of Nicosia
Cyprus, Nicosia + 2 Meer
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Grieks
Campus

Het algemene doel van het programma is het voorbereiden van leraren in het basisonderwijs die kinderen tussen 6 en 12 jaar lesgeven. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de no ...

Lees meer

Bachelor diploma in het bedrijfsleven

DEI College
Griekenland, Thessaloniki
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Business studies het inzicht van het bedrijfsleven en de ontwikkeling van analytische, evaluatieve en managementvaardigheden.

Lees meer

Bachelor in muziek

University of Nicosia
Cyprus, Nicosia + 2 Meer
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Onze BMus-graad biedt onze studenten vier categorieën professionele vaardigheden, die allemaal nodig zijn voor een succesvolle carrière op elk gebied van muziek.

Lees meer

Bachelor van het onderwijs in het kleuteronderwijs

University of Nicosia
Cyprus, Nicosia + 2 Meer
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Grieks
Campus

Het algemene doel van het programma is om kleuterleiders voor te bereiden op het onderwijzen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Dit betekent dat de kandidaat-leraar ...

Lees meer