BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in de Verenigde Canterbury in UK 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Bachelors in de Verenigde Canterbury in UK

gevonden resultaten Filter

BSc (Hons) het internationale bedrijfsleven

Kent Business School, University of Kent
Verenigd Koninkrijk, Canterbury
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit programma biedt een grondige in het bedrijfsleven, en de specialistische kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven.

Lees meer

BA (Hons) Business & Management met een jaar in de industrie

Kent Business School, University of Kent
Verenigd Koninkrijk, Canterbury
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) Business & Management graad omvat een mix van wetenschappelijke theorieën en methodologieën samen met hands-on praktische ervaring en echte industrie inzicht. ...

Lees meer