514 Bachelorgraad Opleidingen in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Londen, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De tweejarige fast-track BA (Hons) Fashion Communication & Industry Practice is een brede multidisciplinaire cursus die een reeks gebieden binnen modecommunicatie onderzoekt, van visuele elementen zoals beeldvorming en grafisch ontwerp tot media en marketing en de benaderingen die worden gebruikt om mode te verkopen in een concurrerende wereldmarkt. De BA (Hons) Fashion Communication-opleiding is gevalideerd door de University of Buckingham.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BSc Business Management met Recht met Basis- en Plaatsingsjaren is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakendoen en management, gekoppeld aan inzicht in het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou interessant moeten zijn voor studenten die een carrière willen nastreven in bedrijven op het gebied van commerciële transacties of bedrijfsontwikkeling, waar juridische aspecten samen met financiële elementen van cruciaal belang zijn.

    • Holborn, Verenigd Koninkrijk
    • Online United Kingdom

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online BSc Wiskunde en Economie van de University of London leert je hoe je statistiek, wiskunde en economie in een praktische context kunt relateren. Met deze graad kun je een carrière beginnen als econoom in de financiële, overheids- of particuliere sector of toegang krijgen tot een postdoctoraal programma.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels, Spaans, Portugees

    In een wereldwijde en zeer competitieve leeftijd moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke vaardigheden in probleemoplossing en strategisch en creatief denken. London School Of Design And Marketing bachelor in marketing zal een belangrijke stap in je carrière zijn.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Spaans, Engels, Portugees

    In een mondiaal en zeer competitief tijdperk moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke probleemoplossende vaardigheden en creatief denken.

    • Online
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Afstand leren

    Engels

    Denk je na over een carrière in projectmanagement, maar wil je je academische vaardigheden verder ontwikkelen dan je studie?Onze BSc (Hons) basisopleiding Projectmanagement biedt je de extra ondersteuning die je nodig hebt om je volledige opleiding met vertrouwen af te ronden, en de vaardigheden om een onmiddellijke impact te hebben op het ontwerp, de implementatie en het succes van een breed scala aan projecten.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Portugees, Spaans, Engels

    In een geglobaliseerde wereld met een enorm concurrentievermogen, moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde menselijke hulpbronnen verwerven. Dit verhoogt de vraag naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingvaardigheden, sterke probleemoplossende vaardigheden en origineel en creatief denken.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een graad in filosofie van SOAS , met een focus op de filosofische tradities van Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Europa, biedt je de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de formele epistemologische systemen en tradities van argumentatie, politieke en ethische denksystemen, en analyse van een breder scala van samenlevingen en historische contexten dan die van de afgestudeerde traditionele filosofie. Niet alleen hebben we een scala aan ongeëvenaarde expertise in de filosofische tradities van Azië, Afrika en het Midden-Oosten, veel van de docenten van de School zijn opgeleid in en vertrouwd met Europese filosofische tradities. Het scala aan talen aangeboden in de school zorgt ervoor dat je filosofische tradities in hun eigen context tegenkomt.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een unieke kans om intercultureel management uit eerste hand te ervaren door in drie verschillende landen te wonen en studeren gedurende drie jaar.

    • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het dubbele certificeringsprogramma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière in het bedrijfsleven en management willen beginnen. Deze cursus bedrijfsbeheer helpt je analyse- en evaluatievaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden toegepast op situaties uit de praktijk. Je ontwikkelt je kennis en begrip van de verschillende functionele gebieden van het bedrijfsleven, waaronder management, marketing, human resources, financiën en operationeel management binnen een wereldwijde context. Je krijgt ook de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het bedrijfsleven, zoals ondernemerschap, digitale geletterdheid, samenwerken en communicatieve vaardigheden.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze graad weerspiegelt de diversiteit en de opwinding van het onderwerp in het nieuwe millennium.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Heb je een passie voor het begrijpen van wat mensen drijft op de werkplek? Vergroot je expertise met onze BSc (Hons) in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Deze graad biedt een fascinerende verkenning van de psychologische processen die gedrag, prestaties en interactie in werkomgevingen beïnvloeden.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Open je oren voor een scala aan muzikale werelden, van muziekproductie tot sound design in film, tv, muziek en games. Creativiteit staat centraal in deze opleiding. Geïnformeerd door partners uit de industrie, is deze cursus gebouwd en onderwezen door vooraanstaande experts van het Centre for Sound-Image van de universiteit. De BA Music and Sound Production is ontworpen om rond individuele belangen met studenten het creëren van hun focus binnen elke module.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
    • + 3 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als je een muzikant bent die je technische, performance- en muzikaliteitsvaardigheden naar een professioneel niveau wil ontwikkelen, dan zal BMus (Hons) Popular Music Performance je helpen om van je passie voor muziek een carrière te maken. Deze cursus is beschikbaar bij het BIMM Music Institute in Groot-Brittannië (Birmingham, Brighton, Bristol, Londen, Manchester).