Bachelor's Programma's in de Verenigde Nottingham in UK 2020

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte system… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Nottingham staat bekend om de legende van Robin Hood, twee grote theaters en vele musea en galeries. Het is ook de thuisbasis van twee universiteiten die meer dan 60 duizend studenten, van wie er 12 duizend zijn internationaal.

Bachelors in de Verenigde Nottingham in UK

Lees Minder
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Nottingham, United Kingdom

Studenten bieden de flexibiliteit om hun module keuze aan te passen om te slagen met een BA of BSc, deze cursus omvat micro-economie, macro-economie, wiskunde en statistiek.

Studenten bieden de flexibiliteit om hun module keuze aan te passen om te slagen met een BA of BSc, deze cursus omvat micro-economie, macro-economie, wiskunde en statistiek. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Nottingham, United Kingdom

Met betrekking tot internationale handel en financiële economie, biedt deze cursus u de mogelijkheid om af te studeren met een BSc-kwalificatie.

Met betrekking tot internationale handel en financiële economie, biedt deze cursus u de mogelijkheid om af te studeren met een BSc-kwalificatie. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus