BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in de Verenigde Romp in UK 2020

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Hull, of officieel Kingston upon Hull, was het enige gebied in het Verenigd Koninkrijk met room (niet rood) telefooncellen. Het is niet alleen zaak Hull staat bekend om - er zijn ook 5 instellingen voor hoger onderwijs.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Romp in UK

gevonden resultaten Filter

BEng Mechatronica en robotica

University of Hull
Bachelor
September 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
15 Jan 2020
Engels
Campus

Robots en AI veranderen de manier waarop we leven en werken. Profiteer van uitstekende faciliteiten op deze praktische, praktische cursus.

Lees meer