3212 Bachelorgraad Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Verwerf de vaardigheden om te slagen in de steeds internationaler wordende wereld van het moderne bedrijfsleven.

    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het niveau 4 van onze Business-graad biedt u een basis in bedrijfskunde en inzicht in de bredere context van bedrijfspraktijken. Met niveau 5 en 6 kunt u een meer gedetailleerd begrip van bedrijfskunde en management ontwikkelen. Dit programma biedt de mogelijkheid om te studeren voor de BA (Hons) Bedrijfskunde met behulp van een flexibele en gedistribueerde leeromgeving die uw leerervaring zal verbeteren, aangezien Robert Kennedy College een op maat gemaakte reeks modules biedt via afstandsonderwijs waarmee u binnen een bepaald tijdsbestek studeren in een tempo, plaats en locatie die bij jou past. Het opzetten van leersets is essentieel om het concept van de reflectieve beoefenaar door te voeren en is ontworpen om u aan te moedigen om met andere deelnemers om te gaan, zowel formeel als informeel, bij het zoeken naar beste praktijken en het uitdagen van bestaande praktijken. Dit programma profiteert enorm van de internationaliteit die wordt verkregen door het werven van studenten zoals jij, uit alle bewoonde continenten, en het kunnen putten uit docenten, goed gekwalificeerd in hun vakgebied, van over de hele wereld. Leer aan de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BA Global Social Challenges is een uniek transdisciplinair programma in de School of Social Sciences aan de University of Manchester. Het centrale doel van dit programma is om studenten uit te rusten met vaardigheden om uitdagingen te begrijpen en aan te pakken die leiden tot wereldwijd aanzienlijke schade.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Leeds, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het undergraduate BSc (Hons) Psychology with Criminology-programma is bedoeld voor studenten die een bachelordiploma in psychologie willen behalen, maar ook geïnteresseerd zijn in criminologie. Het is ontworpen om studenten uit te rusten met kritische psychologische vaardigheden, kennis en waarden, waardoor ze psychologie kunnen toepassen op reële contexten.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Dental School van Queen's is sinds 1920 verantwoordelijk voor het geven van tandheelkundig onderwijs in Noord-Ierland. Het vijfjarige curriculum is ontworpen om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden over de kennis, vaardigheden en eigenschappen beschikken om effectief en succesvol in het tandheelkundige beroep te kunnen werken.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BSc Business Management met Recht met Basis- en Plaatsingsjaren is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakendoen en management, gekoppeld aan inzicht in het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou interessant moeten zijn voor studenten die een carrière willen nastreven in bedrijven op het gebied van commerciële transacties of bedrijfsontwikkeling, waar juridische aspecten samen met financiële elementen van cruciaal belang zijn.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BSc in professionele verpleegkunde (geestelijke gezondheid) - februari intake driejarige opleiding integreert theorie en praktijk, en bereidt onze studenten voor op beoefenaars van wereldklasse op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Vanaf februari 2024 zullen studenten 50 procent van hun tijd op de universiteit doorbrengen om de nieuwste verpleegkundige theorie en klinische vaardigheden te leren, en 50 procent van hun tijd bij een van onze internationaal erkende trainingspartners in een breed scala aan klinische en gemeenschapsomgevingen in heel Northern Ierland.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De tweejarige fast-track BA (Hons) Fashion Communication & Industry Practice is een brede multidisciplinaire cursus die een reeks gebieden binnen modecommunicatie onderzoekt, van visuele elementen zoals beeldvorming en grafisch ontwerp tot media en marketing en de benaderingen die worden gebruikt om mode te verkopen in een concurrerende wereldmarkt. De BA (Hons) Fashion Communication-opleiding is gevalideerd door de University of Buckingham.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Als je Human Resource Management en Psychologie studeert met een basisdiploma aan Arden University , krijg je alles wat je nodig hebt om je volledige studie met vertrouwen af te ronden, inclusief studievaardigheden en begeleiding bij elke stap. De cursus gaat in op individuele en organisatiepsychologie, evenals op effectieve benaderingen voor het managen van mensen en het maximaliseren van prestaties in de moderne zakelijke omgeving.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze 100% online en parttime BSc (Hons) Psychology zal je perspectieven uitdagen terwijl je onderzoekt hoe de geest functioneert. Het is een van de weinige 100% online psychologieprogramma's die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Op deze online BSc (Hons) Psychologie leer je over de theoretische en wetenschappelijke onderbouwing van de psychologie, en verdiep je je in verschillende gespecialiseerde gebieden binnen het vakgebied, zoals geestelijke gezondheid, onderzoekspsychologie, de psychologie van sport en beweging, en kritische sociale psychologie. Ten slotte zal je studie culmineren in een afstudeerproject over een psychologisch onderwerp dat aansluit bij je persoonlijke interesses of professionele doelen. Dit programma voldoet aan de vereisten van de British Psychological Society voor het Graduate Basis for Chartered Membership Curriculum (GBC). Dit is een belangrijke stap om een Chartered Member of the Society te worden en het wordt aanbevolen om een geaccrediteerde cursus te kiezen als je een gekwalificeerde psycholoog in het VK wilt worden.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit nieuwe programma, een samenwerking tussen de Universiteit van Manchester, PwC en het ICAEW (Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales), combineert academische studie, geïntegreerde professionele stages en vooruitgang in de richting van de ICAEW Chartered Accountancy-kwalificatie, de ACA. Onze 'Flying Start'-opleiding biedt het beste van twee werelden: een traditionele universitaire ervaring en de perfecte springplank naar een afstudeercarrière bij PwC.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Spaans, Engels, Portugees

    In een mondiaal en zeer competitief tijdperk moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke probleemoplossende vaardigheden en creatief denken.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels, Spaans, Portugees

    In een wereldwijde en zeer competitieve leeftijd moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke vaardigheden in probleemoplossing en strategisch en creatief denken. London School Of Design And Marketing bachelor in marketing zal een belangrijke stap in je carrière zijn.