BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Handel in de Verenigde Toronto Canada

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

De activiteit van het verkopen en kopen van diensten en goederen, meestal op grote schaal, staat bekend als handel. Het omvat alles van economische systemen tot politiek of cultuur. Kortom, het beïnvloedt de zakelijke vooruitzichten van een economie.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Het is de grootste stad van Canada, en de onderwijssector heeft zoveel bloeide in deze stad. Veel universiteiten en hogescholen hebben hun centra opgericht hier om de mensen te dienen op het gebied van het hoger onderwijs betreft. Het heeft een gunstige omgeving voor studenten om te leren, heeft de stad door instellingen zoals de Universiteit van Toronto gezien veel excelleren in hun professionele cursussen.

Beste Bachelor's Opleiding in Handel in de Verenigde Toronto in Canada

2 Resultaten in Handel, Toronto Filter

Bachelor of commerce - management studies

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Deze opleiding bereidt studenten voor op een verscheidenheid van leidinggevende functies in een breed scala van Canadese bedrijven met inbegrip van kleine en middelgrote onder ...

Lees meer

Bachelor of commerce - het internationale bedrijfsleven

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Er is geen betere plek om zich te concentreren op een opleiding in het internationale bedrijfsleven dan bij The Business School bij Humber. U vindt de vaardigheden en kennis d ...

Lees meer