Filter
Bachelor Studies
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Bachelor Opleidingen in Hospitality in Australië

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Restaurant professionals kunnen hun vaardigheden en expertise toe te voegen met cursussen in hospitality management. Een veld van onderzoek gericht op het verkrijgen van kennis over het toezicht op activiteiten in de horeca, hospitality management zal helpen professionals krijgen vooruitgang in hun beroep.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Bachelor Opleiding in Hospitality in Australië

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Hospitality, Australië

Torrens University Australia

... [+]

Projectmanagement

Resort manager Eten en drinken manager Operations Manager Revenue Manager [-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Meer
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Speciale Toelatingseisen

Onderzoek Eten en drinken manager Operations Manager [-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Australië biedt trainingsmogelijkheden van wereldklasse in hospitality management en Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management bepaalt de norm. Ontwikke ... [+]

Heeft u een wereldwijde carrière? Australië biedt trainingsmogelijkheden van wereldklasse in hospitality management en Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management bepaalt de norm. Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten en verwerf praktische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om bedrijven en faciliteiten over de hele wereld met dit diploma te beheren.

Vestig uzelf met een gecombineerde management- en hospitality-vaardigheden

De wereldwijde horecabranche heeft managers nodig met sterke praktische vaardigheden, hands-on ervaring en uitstekende leiderschapscapaciteiten. Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management integreert hospitality management en business management om ervoor te zorgen dat je snel zult stijgen in de bedrijfswereld van hospitality management.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands