Filter
Bachelor Studies
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Undergraduate Studies in Hospitality in Nieuw-Zeeland

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Restaurant professionals kunnen hun vaardigheden en expertise toe te voegen met cursussen in hospitality management. Een veld van onderzoek gericht op het verkrijgen van kennis over het toezicht op activiteiten in de horeca, hospitality management zal helpen professionals krijgen vooruitgang in hun beroep.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Bachelor Opleiding in Hospitality in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Hospitality, Nieuw-Zeeland

Andere opties binnen dit vakgebied:
Auckland Institute of Studies

De Bachelor in Hospitality Management (BHM) is bedoeld voor studenten die een leidinggevende functie willen verwerven in de snelgroeiende horecasector in Nieuw-Zeeland of ... [+]

De Bachelor in Hospitality Management (BHM) is bedoeld voor studenten die een leidinggevende functie willen verwerven in de snelgroeiende horecasector in Nieuw-Zeeland of in het buitenland. De BHM omvat cursussen die een sterke basis bieden in de belangrijkste functies van management, marketing en economie. Studenten verwerven ook de vaardigheden om best practices toe te passen in een breed scala aan hospitality-activiteiten.

Met een focus op het zakelijk inzicht, biedt de BHM studenten ook de mogelijkheid om uit de eerste hand praktijkervaring op Stage 3-niveau op te doen. Om BHM-studenten verder te ondersteunen, en door middel van hoogwaardige horecabranches, worden studenten tijdens hun studie geholpen met werkgelegenheid via het AIS Studenten Career Center.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 - 9 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Projectmanagement

Resort manager Eten en drinken manager Operations Manager Revenue Manager [-]
Nieuw-Zeeland Auckland
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Speciale Toelatingseisen

Onderzoek Eten en drinken manager Operations Manager [-]
Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands