Filter
Bachelor Studies
Portugal Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Bachelor's Programma's in Hospitality in Portugal

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Restaurant professionals kunnen hun vaardigheden en expertise toe te voegen met cursussen in hospitality management. Een veld van onderzoek gericht op het verkrijgen van kennis over het toezicht op activiteiten in de horeca, hospitality management zal helpen professionals krijgen vooruitgang in hun beroep.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor's Opleiding in Hospitality in Portugal

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Hospitality, Portugal

Universidade Europeia

Als je een carrière in Hospitality wilt ... [+]

Als je een carrière in Hospitality wilt

In deze cursus hebben studenten een constant contact met de professionele realiteit, zowel door middel van beroepservaringen en door middel van workshops, projecten met bedrijven en simulatoren. Meer dan 170 partnerschappen werden opgericht om studenten een echte professionele ervaring op het gebied van toerisme te bieden: Amadeus, Aporfest, Vila Galé, Pestana, Hotéis Tivoli, Grupo Viagens Abreu, Uniplaces, Museus de Portugal, CCB, Zomato, Fórum Turismo 2.1, vele anderen.

Graad met de hogere inzetbaarheidscijfers op de markt: 96,3% (bron: infocursos).

Deze graad, erkend door Turismo de Portugal, is de enige in dit gebied in Portugal die volledig in het Engels wordt onderwezen. Het heeft een verplicht internationaal semester en studenten hebben de kans om een ​​van de drie gerenommeerde internationale scholen op het gebied van toerisme bij te wonen... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands