BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Human Resource Management in China

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Het bestuderen van human resource management bereidt studenten voor het beheer van de werknemers op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Iemand die een zekere mate van dit soort kan cursussen zoals conflict management, arbeidsverhoudingen nemen krijgt, het creëren van ROI's en bouwwerkzaamheden teams.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Bachelor Opleiding in Human Resource Management in China

2 Resultaten in Human Resource Management, China Filter

Bachelor opleiding

Shenzhen University
Bachelor
<
Voltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Chinese
Campus

De disciplines aangeboden door 深圳大学 zijn compleet en uitgebreid, met betrekking tot 11 disciplines, waaronder filosofie, literatuur, economie, rechten, onderwijs, wetenschap, ...

Lees meer

BA Human Resource Management

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
BA
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om te ontwikkelen en te begrijpen hoe menselijke hulpbronnen worden beheerd in de organisatiestructuur. Deze major leert studenten de theorie en pra ...

Lees meer